Facebook Messenger Group Calling lansează apelul în conferinţă

Data: 21/04/2016 | Autor: .
Facebook Messenger Group Calling permite apeluri in conferinta

Facebook Messenger Group Calling

Dacă vreţi să vorbiţi gratuit pe telefon, simultan, cu mai mulţi prieteni, acum aveţi la dispoziţie Facebook Messenger Group Calling, noua facilitate inclusă în programul de chat al celor de la Facebook, relatează GadgetReport.ro

Facebook Messenger Group Calling, disponibilă gratuit pe Android și iOS, permite conferinţe audio cu până la 50 de participanţi simultan, convorbirile fiind realizată prin standardul VoIP (Voice over IP).

Pentru a realiza apelurile din conferinţă, trebuie doar să iniţiaţi apelul cu unul dintre interlocutori, iar apoi să adăugaţi şi alţii, din listă. Aceştia vor intra în convorbire prin apăsarea unui buton roşu care conţine simbolul unui receptor.

Facebook Messenger Group Calling permite, totodată, şi apelarea automată a tuturor membrilor unui grup de Facebook, prin apăsarea aceluiaşi boton.

Facebook Messenger are, în prezent, peste 900 milioane de utilizatori. Următorul pas pentru Facebook este lansarea funcţiei video chat pentru grupuri, similară cu cea de pe Skype, principalul rival pe acest segment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.