Am făcut o supă de roșii cu noul gadget Morphy Richards Soup Maker!

Data: 2/03/2021 | Autor: .

Am făcut o supă de roșii cu noul gadget Morphy Richards Soup Maker!

Producătorul britanic de electrocasnice Morphy Richards a lansat pe piata din Romania o noua categorie de produs – Soup Maker-ul, un aparat de facut supa in numai 21 de minute, bineînțeles din ingridiente naturale. Am testat cel mai ieftin produs din gamă, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Lider pe piata din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards Soup Maker a ajuns în România in patru variante de produs cu setari dedicate de a gati supe clasice, supe crema sau smoothie-uri.

In functie de model, aparatele Soup Maker ofera functii speciale pentru a raspunde diferitelor nevoi de a gati supa zilei – de la formatul Compact, cu doua portii, pana la aparatele cu o capacitate extinsa, de patru portii, si functionalitati-cheie precum sotare, cantarire, mentinere calda, reincalzire, pauza sau timer.

Cele patru aparate au prețuri cuprinse între 319 și 689 lei

Noi l-am cumpărat pe cel mai ieftin, cu o capacitate de un litru. L-am folosit pentru prima dată la o supă de roșii, iar rezultatele sunt cele așteptate. Supa iese bine, cremoasă, așa cum ne așteptam.

Am făcut o supă de roșii cu noul gadget Morphy Richards Soup Maker!

Spre deosebire de blenderul de la Tefal, My Daily Soup, pe care l-am testat anterior, acesta are un vas mai lat, astfel că poți amesteca mai ușor ingridientele până să-l pui la fiert.

Soup Maker este un aparat silențios, pe același nivel de sunet cu cel de la Tefal. Ne-a plăcut funcția de blender, care îți permite să o acționezi în funcție de necesități, astfel că aparatul devine un blender funcțional chiar și pentru alte tipuri de preparate decât supe.

Spre deosebire de soup maker-ul de la Tefal, nu poți să repeți imediat ciclul de preparare, dacă ești nemulțumit de rezultat.

Vestea bună este că încălzește și fierbe mai bine decât Tefalul și are mai multe cicluri de pasare față de produsul rival.

Soup Maker, în varianta testată de noi, nu are funcție de autocurățare însă, având în vedere că este mult mai lat, este mai ușor de curățat decât soup maker-ul de la Tefal.

Atuurile lui Morphy Richards Soup Maker

Morphy Richards Soup Maker

Ne-a plăcut forma ergonomică, butoanele simple și ușor de înțeles, display-ul care îți arată timpul de preparare rămas și faptul că că are un ciclu de preparare rapid.

Supa cremă iese foarte bine și, în plus, se menține caldă o perioadă lungă de timp.

Ne-a plăcut și faptul că poate funcționa independent ca blender, atuu pe care nu îl anticipasem.

Altfel spus, Soup Maker reprezintă un best buy, având un raport preț-calitate foarte bun. Dacă vă interesează să-l cumpărați, o puteți face de pe acest LINK.

 Soup Maker-ele Morphy Richards – caracteristici cheie:

Setări diferite de consistența – Programul de supă cremă (Smooth) gătește și pasează supa în doar 21 de minute, în timp ce programul de supă clasică, cu bucăți de ingrediente, pregătește supa cu o consistență mai mare în 28 de minute. Pentru o textură mai fină, poate fi selectată opțiunea de pasare suplimentară (Blend) până când supa ajunge la textura dorită.

Display cu timer – Ușor de folosit și de urmărit, panoul de control conține și un display LED ce prezintă exact în cât timp supa este gata să fie servită.

Funcție de sucuri – Aceste aparate au și funcția Juice pentru pregătirea sucurilor, milkshake-urilor sau smoothie-urilor delicioase și extrem de sănătoase.

Fiecare Soup maker vine în manualul de instrucțiuni cu un set de rețete special create. Mai mult, consumatorii pot consulta secțiunea de Inspirație din site-ul de brand pentru noi rețete delicioase de supă, pregătite cu atenție de Soup maker-ele Morphy Richards.

Tefal BL542831 My Daily Soup. Un aparat excelent, care îți prepară supe delicioase