Family Time: Cum incearca Cosmote sa isi fidelizeze clientii

Data: 10/04/2012 | Autor: .

Cosmote a anuntat, marti, lansarea unei oferte promotionale, adresata atat abonatilor, cat si utilizatorilor de cartela preplatita. Incepand cu 8 aprilie pana pe 10 mai 2012, clientii pot beneficia de minute in plus si chiar convorbiri nelimitate, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa.

Cosmote Family Time le ofera clientilor care activeaza, in numele lor, un abonament nou, pe langa cel pe care il detin deja, beneficii speciale pentru ambele numere.

Utilizatorul noului abonament va beneficia, alaturi de multiplele facilitati deja incluse in planul tarifar selectat, si de un bonus de 25 minute nationale/internationale in Zona 1, acordat lunar timp de 12/24 luni, in functie de perioada contractuala, precum si de comunicare nelimitata in retea de la numarul nou catre numarul existent (favorit) pe toata durata contractului. Numarul existent va beneficia si acesta de bonusuri precum reducerea la factura in valoare de 1 euro (fara TVA) in fiecare luna, timp de 12/24 luni, in functie de durata contractuala a numarului nou activat si de asemenea, de un bonus reprezentat de 25 minute nationale/internationale in Zona 1, acordat lunar, timp de 12/24 luni, in functie de durata contractuala a noului numar activat.

O promotie similara este disponibila pentru clientii care au cel putin doua abonamente, unul dintre ele fiind eligibil pentru reinnoire. Astfel, pentru contractul reinnoit, clientii primesc un bonus reprezentat de 25 minute nationale/internationale in Zona 1 timp de 12/24 luni in functie de noua perioada contractuala si convorbiri nelimitate in retea pentru numarul reinnoit catre numarul existent (favorit) pe toata durata contractuala. In plus, numarul existent va beneficia si el de bonusuri speciale precum reducerea in valoare de 1 euro (fara TVA) in fiecare luna la factura pentru 12/24 luni in functie de durata contractuala a numarului reinnoit si inca 25 minute nationale/internationale in Zona 1 bonus, acordate lunar, timp de 12/24 luni, in functie de noua durata contractuala a numarului reinnoit.

De asemenea, daca un client are un abonament eligibil pentru reinnoire, iar inainte activeaza un nou abonament COSMOTE, acesta isi va dubla beneficiile, profitand de cele doua oferte. In cazul in care noul numar activat este transferat de la o cartela preplatita, clientul va beneficia de transferul creditului neutilizat.

De asemenea, noii abonati care activeza cel putin doua abonamente voce in numele lor se pot bucura de oferta promotionala prin declararea ca favorit a unuia dintre ele. In cazul in care noul contract activat provine de la o cartela preplatita, noul abonat va beneficia de creditul neutilizat transferat ca reducere la prima factura emisa, in limita a 50 euro plus TVA.

Pentru cei cu cartele preplatite, Cosmote ofera posibilitatea de a trece la un abonament de voce fara a pierde creditul deja existent, acesta fiind transferat ca reducere pentru prima factura emisa, in limita a 50 de euro plus TVA. De asemenea, utilizatorii de cartela preplatita care se transfera la un abonament de voce pana pe data de 10 mai vor primi si un bonus de 25 minute nationale/internationale in fiecare luna, in plus fata de beneficiile deja incluse in abonament, pentru o perioada de 12/24 luni in functie de perioada contractuala. Oferta este disponibila pana pe 10 mai, cu posibilitate de prelungire.

Toate promotiile sunt disponibile pana pe 10 mai 2012.

Tot marti, Cosmote a anuntat disponibilitatea telefoanelor Nokia Lumia 710 si Lumia 800, incepand din 10 aprilie. Nokia Lumia 710 este disponibil la pretul de 19 lei cu abonamentul Smart XXL sau la 999 lei fara abonament, in timp ce Nokia Lumia 800 poate fi achizitionat pentru 229 de lei cu abonamentul Smart XXL, sau cu 1499 lei fara abonament.