Filmul Assassin’s Creed, succes în cinematografe.Ajunge şi în România!

Filmul Assassin’s Creed, succes în cinematografe. Ajunge şi în România!

Noul film „Assassin’s Creed : Codul Asasinului „, inspirat din celebrul joc de acţiune produs de Ubisoft, a adunat peste 22,5 milioane de dolari în prima săptămână de la lansarea în cinematografele americane, iar experţii se aşteaptă ca pelicula să înregistreze un succes important la nivel internaţional, relatează GadgetReport.ro

Potrivit portalului Variety, încasările din primele şase zile fac ca filmul să aibă mari şanse să devină în scurt timp profitabil, având în vedere că producţia a costat numai 125 milioane de dolari.

Directorul de distribuţie de la Fox, Chris Aronson, a declarat că debutul în cinematografe la nivel internaţional, prevăzut pe 6 ianuarie 2017, va depăşi, cu siguranţă, prognozele privind încasările.

Regizat de Justin Kurzel, filmul „Assassin’s Creed” îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael K. Williams, Brendan Gleeson şi Jeremy Irons.

Cunoscutul actor Michael Fassbender joacă rolul lui Aguilar, un spadasin spaniol din secolul al XV-lea, strămoșul lui Callum Lynch, din lumea modernă.

În film, Callum pătrunde în memoria lui Aguilar, cu ajutorul unei mașinării numite Animus, acesta fiind pornit să găsească un obiect pierdut de o importanță extrem de mare. În călătoria sa, Callum devine un Master Assassin și descoperă că este descendatul unei societăți secrete de asasini.

Michael Fassbender a comparat filmul Assassin’s Creed cu seria „Matrix”, ca ritm al acțiunii și nu ca efecte speciale sau tehnici de filmare.

„Ne bucurăm că scenele de luptă s-au desfășurat în locații reale, nu în fața unei pânze verzi. Avem cascadorii foarte bine realizate, sărim de un zid pe altul în capitala Maltei, La Valleta. E ca în Matrix”, a povestit actorul pentru revista Empire.

„Assassin’s Creed” va avea premiera în cinematografele din România pe 6 ianuarie 2017.