Fossil pregăteşte primul său ceas inteligent

Data: 19/08/2015 | Autor: .

fossil_android_wear_smartwatch_first_look-640x0

Cunoscutul producător de ceasuri Fossil face un pas înainte în era tehnologiei. Intel a prezentat, cu ocazia Developer Conference, primul ceas inteligent dezvoltat in parteneriat cu Fossil. Un gadget care se inspiră destul de mult de la Moto 360 si LG Watch Urbane.

Intel nu a prezentat foarte multe detalii despre ceas, insistand insa pe ideea ca astfel de gadgeturi vor deveni esenţiale in viitor.

Digitaltrends relatează ca Fossil Smartwatch are un procesor Intel şi rulează sistemul de operare Android Wear.

Din imaginile prezentate de cei de la Intel, ceasul arată destul de solid, cu o carcasă metalică şi o curea groasă de piele, de 22 mm, similara cu cea de la LG Watch Urbane. Interesant este că Fossil Smartwatch va fi lansat şi într-o versiune aurie.

Alaturi de acest ceas, Fossil a dezvoltat o bratara de fitness si un semi-smart watch. Digitaltrends afirmă că mai multe informaţii am putea afla luna viitoare, iar gadgeturile vor ajunge în magazine în sezonul de shopping din decembrie.

Cert este ca Fossil este primul producator traditional de ceasuri care lanseaza o versiune inteligenta. Si Tag Heuer are in intentie dezvoltarea unui smartwatch, care ar urma sa fie prezentat la toamnă.