Fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, testează un Mercedes neobişnuit

Data: 17/03/2016 | Autor: .

top-gear-amazon-prime

Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, fostele gazde ale emisiunii Top Gear, au început filmările pentru noul lor show automobilistic, care va fi difuzat pe Amazon Prime. Cei trei realizatori TV au părăsit BBC după ce Jeremy Clarkson a fost dat afară pentru că s-a certat cu echipa tehnică.

În imaginile filmate de un martor ocular şi postate pe Youtube, fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson apare la bordul unui Mercedes modificat, cu roţi uriaşe, în genul Monster Truck. În maşină se mai află şi colegii săi, James May şi Richard Hammond.

GadgetReport.ro relata, anterior, despre o fotografie postată pe Twitter de cei trei, în care aceştia apar alături de trei dintre cele mai spectaculoase maşini din lume, Ferrari LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder. Acestea ar urma să fie testate în noua emisiune, pe Portimao Circuit din Portugalia.

Noul show automobilistic ar urma să fie difuzat în acest an, la o dată încă neanunţată. Amazon nu a dorit să prezinte detalii.

Presa internaţională speculează că Amazon încearcă să exploateze capitalul de imagine şi audienţa de zeci de milioane de telespectatori pe care Top Gear o avea la nivel global, astfel că lansarea va fi atent pregătită şi însoţită, cel mai probabil, de o ofertă comercială dedicată.

Între timp, Jeremy Clarkson a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul BBC pe care l-a agresat, oferindu-i acestuia 100.000 de lire sterline pentru a scăpa de acuzaţiile de discriminare rasială şi injurii.