LG G8X, lansat pe piață. Telefonul cu două ecrane costă numai 700 de dolari

Data: 31/10/2019 | Autor: .

LG G8X, lansat pe piață. Telefonul cu două ecrane costă numai 700 de dolariÎn timp ce Samsung și Huawei se întrec în a dezvolta ecrane pliabile, LG a găsit o soluție mai simplă pentru a acoperi potențialul de cerere în acest domeniu. Prezentat la IFA 2019 Berlin, LG G8X, telefonul pliabil format din…două ecrane lipite între ele cu o balama a fost lansat pe piața americană la prețul promotional de 700 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Din punct de vedere tehnic, LG G8X nu diferă foarte mult față de clasicul LG G8. Este puțin mai mare, însă specificațiile sunt similare.

Văzând, probabil, cât se chinuie cei de la Samsung și Huawei să lanseze telefoane cu ecrane plabile, LG a ales calea mai simplă. A pus două display-uri intr-o singură carcasă, cu o balama între ele și a rezolvat problema.

Dincolo de aspectul cel puțin inedit, LG G8X are un hardware foarte bun, un fel de versiune upgradată a lui G8 ThinQ – Snapdragon 855 CPU, 6GB de RAM, 128GB spațiu de stocare, o baterie de 4,000mAh, senzor de amprentă în ecran și o cameră selfie îmbunătățită. Specificațiile sunt mai bune decât cele ale mult lăudatului Pixel 4.

LG a renunțat la ideea de a dota telefonul cu un time-of-flight sensor și cu mufă de căști. Pozitiv este faptul că LG G8X beneficiază de Quad DAC și rezistență la apă și praf IP68.

Prețul, având în vedere tehnologia, este unul foarte bun, de numai 700 de dolari, fără abonament.

Telefonul va ajunge în oferta AT&T pe 1 noiembrie, iar la Sprint pe 8 noiembrie, la un preț cu abonament de numai 300 de dolari.

OZN-urile Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X costă peste 2000 de euro fiecare.