GadgetReport Linkfest (17.10.2012)

GadgetReport Linkfest este sectiunea unde ne propunem sa prezentam zilnic cele mai interesante articole si scrieri despre tehnologie aparute pe internet. Fie ca vorbim despre interviuri, analize sau articole de opinie, GadgetReport Linkfest este locul de unde va puteti lua zilnic doza de informatii si idei proaspete din lumea tehnologiei.

Apple $1000: Why it’s time to buy. Cu un pret al actiunilor de 647 de dolari si o capitalizare bursiera de peste 600 miliarde de dolari, Apple este de departe cea mai valoroasa companie publica din lume. Insa varful este departe de a fi fost atins, spun expertii.

Online passwords: keep it complicated. Avem din ce in ce mai multe parole pe care trebuie sa le tinem minte mereu. Cum reusim sa facem fata?

Google: The phoenix that rose out of Facebook’s botched IPO. Catastrofa listarii la bursa a Facebook are un castigator: Google.

One small step for Baumgartner, one giant pitfall for TV networks. Saltul din stratosfera al lui Felix Baumgartner a devenit evenimentul cel mai vizionat online din istoria umanitatii. O veste proasta pentru industria TV, care se vede amenintata tot mai mult de internet.

Drake equation: How many alien civilizations exist? Un infografic interactiv fascinant, bazat pe o formula inventata in anii ’60 de astronomul Frank Drake, din care putem afla cate civilizatii inteligente exista in univers.