GadgetReport Linkfest: Cele mai interesante articole despre tehnologie ale zilei (11.10.2012)

GadgetReport Linkfest este sectiunea unde ne propunem sa prezentam zilnic cele mai interesante articole si scrieri despre tehnologie aparute pe internet. Fie ca vorbim despre interviuri, analize sau articole de opinie, GadgetReport Linkfest este locul de unde va puteti lua zilnic doza de informatii si idei proaspete din lumea tehnologiei.

Death of a data haven: cypherpunks, WikiLeaks, and the world’s smallest nation. Un articol despre Sealand, o platforma marina transformata in microstat de Roy Bates, care a murit astazi la 91 de ani. Sealand a fost vehiculata in repetate randuri ca loc de refugiu pentru „haiduci” ai internetului precum Wikileaks sau The Pirate Bay.

The story of Nokia MeeGo. Primit de utilizatori cu entuziasm, MeeGo a fost rapid abandonat de Nokia in favoarea Windows Phone. Platforma ar putea avea, insa, un cuvant greu de spus si in viitor

What Comes After the Touch Screen? Control prin gesturi, recunoastere faciala sau display-uri care pot mima feeling-ul unor butoane fizice, sunt cateva lucrurile care ar putea fi omniprezente in doar cativa ani.

TalkCentral: Ep 69 – ‘Steve Wozniak interview’. O discutie cu cofondatorul Apple despre viitorul tehnologiei, dar si despre „arogantele” producatorului iPhone si iPad.