Cum iti protejezi ideile? GadgetReport.ro sustine un seminar de specialitate

Data: 11/10/2012 | Autor: .


Ce se va intampla atunci cand vei avea urmatoarea idee geniala si originala, cum o vei proteja? Cum poti sa-i determini valoarea, si sa o exploatezi asa cum se cuvine? Cum faci fata provocarilor determinate de lansarea noilor tehnologii in media, comunicatii, tehnica, productie, si aproape in orice domeniu care are legatura cu afacerea ta ?

Sunt doar cateva dintre intrebarile la care expertii in domeniu vor incerca sa raspunda in cadrul seminarului “Managementul Proprietatii Intelectuale“, ce se va desfasura in data de 18 octombrie, la Hotel Double Tree**** by Hilton, Bucuresti.

Participantii se vor putea informa, asupra ultimelor noutati referioare la implicatiile legale si economice ale proprietatii intelectuale, in toate ariile lor de business. De asemenea, vor putea afla cum isi pot imbunatati si optimiza rezultatele afacerii, folosind si protejand asa cum se cuvine aceasta resursa practic inepuizabila.

Vor participa la acest workshop avocati, consilieri juridici, oameni de afaceri, directori executivi din companii, cat si multi altii, domeniile in care proprietatea intelectuala este implicata neavand practic o lista finita.

Pentru informatii suplimentare si inscriere, trimiteti mail la alexandru.baltat@revistatrend.ro / 0749 056 581