GadgetReport.ro la Realitatea TV. Alinierea planetelor Jupiter, Marte şi Venus naşte controverse

Data: 28/10/2015 | Autor: .

Jupiter, Marte şi Venus

Un fenomen astronomic extrem de rar a declanşat vii dezbateri pe internet. Conjuncţia planetelor Jupiter, Marte şi Venus, ce va putea fi observată la noapte, a alimentat, cum era de aşteptat, teoriile privind sfârşitul lumii.

Un fenomen astronomic ce are o loc o dată la 20 de ani se va desfăşura în noaptea de miercuri spre joi şi va fi vizibil şi din România, la primele ore ale dimineţii.

Planetele Jupiter, Marte şi Venus se vor apropia foarte mult, formând o conjuncţie, vizibilă în apropierea constelaţiilor Leului şi Carului Mare.

Planetele vor fi atât de apropiate încât vor forma un sistem ce poate fi încadrat în interiorul Carului Mare.

Pentru adepţii teoriilor apocaliptice, evenimentul este unul semnificativ. Pe internet sunt vii dezbateri despre momentul astronomic care au putea declanşa un adevărat potopul biblic pe Pământ.

Alţi aşa-zişi experţii în UFO-logie au insistat pe ideea unui semnal mesianic, care ar putea schimba destinul planetei, prin invazia extratereştrilor.

Teoriile au fost, bineinţeles, respinse de experţii NASA, care au declarat că astfel de idei ţin de literatura SF şi nicidecum de realitate.

Cert este că această conjuncţie a planetelor  Jupiter, Marte şi Venus va mai putea fi văzută abia pe 10 ianuarie 2021.

Detalii despre noua „apocalipsă” aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV şi Realitatea FM. Toate înregistrările emisiunii le vedeţi pe canalul de youtube GadgetReport.ro