GadgetReport.ro la Realitatea TV. Arma secretă a lui Hitler

Data: 11/09/2015 | Autor: .

hitler arma secreta

Al Doilea Război Mondial continuă să-şi dezvăluie secretele! Presa internaţională relatează despre o altă arma secretă pe care inginerii lui Hitler o pregăteau pentru anul 1945. Este vorba de un bombardier care şi acum, la 70 de ani de la marele război, ar putea intra cu succes în dotarea oricărei armate din lume.

arma secretaPublicaţia Weapons of War WWII 2015, preluată de businessinsider. com, afirmă că bombardierul Ho 229 a fost conceput să zboare la o altitudine de 15.000 de metri şi să transporte 900 de kilograme de armament!

Bombardierul secret al lui Hitler era dotat cu motoare turbopropulsoare, tunuri şi rachete teleghidate, fiind primul avion de acest tip din lume. Primul său zbor a fost consemnat în 1944.

Potrivit GadgetReport.ro, naziştii au alocat jumătate de milion de mărci pentru fabricarea aeronavei care urma să transporte primele bombe inteligente, Fritz X, capabile să îşi urmărească ţinta şi să o distrugă. După război, bombardierul a devenit proiect strict secret, iar proiectul acestuia a fost preluat de americani.

 

Detalii despre arma secretă, dar şi alte informaţii din lumea ştiinţei şi tehnologiei aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV, Realitatea Plus şi Realitatea FM.