GadgetReport.ro sustine un nou seminar privind proprietatea intelectuala

Data: 12/02/2013 | Autor: .

Manag Propr 15 febr 2013Ce se va intampla atunci cand vei avea urmatoarea idee geniala si originala, cum o vei proteja ? Cum poti sa-i determini valoarea reala, si sa o exploatezi asa cum se cuvine ? Cum faci fata provocarilor determinate de lansarea noilor tehnologii ?

Pentru a afla raspunsuri la toate aceste intrebari, cat si pentru multe alte subiecte, va invitam sa participati alaturi de o serie de specialisti in domeniu la seminarul “ Managementul Proprietatii Intelectuale “.

Evenimentul, la care GadgetReport.ro este partener media, se desfasoara la Hotel Intercontinental, Bucuresti, sala Modigliani, in data de 15 februarie 2013.

Participantii se vor putea astfel informa asupra ultimelor noutati referioare la implicatiile legale si economice ale proprietatii intelectuale, in toate ariile lor de business.

De asemenea, vor putea afla cum isi pot imbunatati si optimiza rezultatele afacerii, folosind si protejand asa cum se cuvine aceasta resursa, practic inepuizabila.

Vor sustine prezentari Carmen Olaru, Payroll partener APEX Team (“Proprietatea intelectuala, implicatii contabile si fiscale “), Roxana Valeanu, Examinator Serviciul Marci OSIM (“ Rolul marcii in strategia de dezvoltare a firmei, si in cresterea competivitatii ”, Cristian Florescu, Consilier juridic superior, Serviciul Juridic, Afaceri Europene (“Noi abordari in domeniul dreptului de autor si drepturilor conexe”), Doina SECAREANU, consilier Proprietate Intelectuala Rominvent (“Importanta incadrarii corecte in lista de produse si servicii ”), Gabriela Milcev, Partener la Societatea de Avocatura si de Proprietate (“ Caracteristici ale semnelor care pot beneficia de protectie prin marca “) si Miruna Alexandru, avocat Nomenius (“Concurenta neloiala in dreptul de proprietate intelectuala “)

Mai multe detalii, pe site-ul www.trainyourbrain.ro