GadgetReport.ro sustine un nou seminar din seria “Train your brain”

Data: 27/03/2013 | Autor: .

Evaluarea motivarea IAKI 5 aprilieTrainyourbrain.ro va organiza, pe 5 aprilie, la Hotel IAKI Mamaia, un nou seminar cu tema “Evaluarea, motivarea, fidelizarea si procedurile de lucru ale angajatilor“.

Potrivit organizatorilor, seminarul va aduce o perspectiva noua, practica, si eficienta, asupra relatiilor de lucru intre toate departamentele unei companii care sa conduca, in final, la cel mai bun rezultat concretizat in bunuri si servicii, catre client.

Atat managerii sau patronii companiilor, cat si personalul din departamentele de resurse umane, au nevoie sa identifice si sa inteleaga cat mai corect capacitatile şi abilitatile oricarei persoane pe care o vor angaja. Trebuie sa le faca o evaluare cat mai corecta si reala, pentru ca cei angajati sa poata da un rezultat maxim la locul de munca, dar si pentru a le permite punerea in valoare a potentialului real pentru dezvoltarea, avansarea lor ulterioara.

La eveniment vor sustine prelegeri Anca Nedea Pavel, General Manager Hotel IAKI, Corina Diaconu , Managing Director ABC Human Capital – ”Valoarea angajamentului organizational ” – fidelizarea angajatilor, niveluri de angajament in organizatie, imbunatatirea performanei angajatilor, Monica Rosu , HR Recruitment and Employer Branding Specialist Unicredit Tiriac Bank Romania – ”Cum selectam corect candidatul de care avem cu adevarat nevoie ?” si Valentin Hanga, trainer specializat – Recompensa, element de motivare si demotivare a angajatilor” – “Stabilirea procedurilor de lucru in cadrul companiei, si in relatie cu elementele de motivare si demotivare”

Mai multe amanunte aflati de pe www.trainyourbrain.ro