GadgetReport.ro TV. Civilizatia egipteana, importata de pe Marte? (VIDEO)

Data: 15/07/2014 | Autor: .

marte

Mai mulţi experţi din Elveția afirmă că pot dovedi, fără nicio urmă de indoiala, că Atlantida se afla, de fapt, pe planeta Marte, și că extratereştrii au făcut comerț cu egiptenii.

Dr. Stephan Weisz a declarat,  potrivit Viral Post, ca a ajuns la aceasta concluzie dupa ce, impreuna cu echipa sa, a reușit sa descifreze un papirus egiptean, care descria o civilizație dezvoltata tehnologic, ce locuia in afara planetei.

“Civilizația marțiana s-a autodistrus ori a fost nimicita de de un meteorit in vremea cand Egiptul era in plina dezvoltare”, a declarat dr. Stephan Weisz,  citat de GadgetReport.ro

Cercetatorii elvețieni spun ca civilizația respectiva a lasat vestigii importante, atat pe planeta Marte, cat și pe Pamant.

“Piramidele egiptene și tehnica mumificarii sunt cu siguranța rezultatele unor tehnologii extraterestre, in acest caz originare pe planeta Marte. Credem ca atlanții le-au oferit egiptenilor aceste tehnologii in schimbul aurului”, a mai precizat Weisz.

Detalii aflati din inregistrarea emisiunii GadgetShow, realizata de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV.

Tot din clipul video veti afla cum arata iBand, bratara inteligenta pregatita de Apple, primele casti fara fir inteligente din lume si rochia realizata din smartphone-uri.