Gafa care ar putea ingropa Nokia (VIDEO)

Data: 7/09/2012 | Autor: .

Nokia a comis o gafa fara precedent pentru lumea tehnologiei. Imaginile din clipul de prezentare al telefonului Lumia 920, despre care s-a spus ca erau filmate cu noul smartphone, erau de fapt captate cu aparatura profesionala.

In cadrul conferintei de lansare de miercuri, reprezentantii companiei finlandeze s-au laudat ca noul telefon face fotografii mai reusit decat majoritatea SLR-urilor. O reflectie buclucasa a dat insa Nokia de gol.

Momentele in care o domnisoara blonda se plimba pe bicicleta n-au fost filmate de iubitul ei aflat tot pe doua roti, asa cum lasa reclama sa se inteleaga, ci au fost suprinse dintr-o dubita cu o camera de filmat profesionala.

Reprezentantii Nokia au fost nevoiti sa-si ceara imediat scuze in urma incidentului: „Incercand sa demonstram beneficiile sistemului optic de stabilizare a imaginilor, care elimina cadrele tremurate si imbunatateste filmarile in conditii de lumina scazuta, am realizat o reclama care simuleaza rezultatele care ar putea fi obtinute cu OIS. Spotul nu a fost filmat cu un telefon Lumia 920. Ne cerem scuze pentru confuzia creata”.

Telefonul Nokia Lumia 920 vine cu un ecran de 4,3 inci, o camera foto de 8 megapixeli si un sistem de stabilizare optica a imaginilor (OIS).