Gafa uriasa la Chevron. A impartit cupoane de pizza unor sateni afectati de o scurgere de gaze (VIDEO)

Data: 19/02/2014 | Autor: .

chevron-pizza

chevron-scrisoareAmericanii de la Chevron au gasit o modalitate cel putin originala pentru a despagubi locuitorii dintr-o mica localitate din Pennyslvania unde cauta gaze prin metoda care vor sa o foloseasca si in Romania. Dupa o explozie de proportii, au ales sa isi ceara scuze oferind cupoane gratuite de pizza si suc!

Locuitorii din Bobtown, Pennyslvania, s-au declarat revoltati dupa ce au primit scrisori de scuze de la Chevron insotite de cupoanele de pizza si suc.

The Philadelphia Daily Newscare a prezentat una dintre scrisorile primite de locuitori, afirma ca in urma exploziei, un angajat Chevron a fost ranit, iar flacarile au fost stinse cu mare dificultate, dupa cinci zile.

Oamenii care locuiesc in apropiere au trait toata aceasta perioada cu teama ca focul se va extinde si le va distruge casele.

Jurnalistii au discutat cu seful de la Bobtown Pizza care a declarat ca, la solicitarea Chevron, a impartit 100 de pizza gratuite satenilor din zona.

Un purtator de cuvant de la Chevron a declarat, pentru Gizmodo, ca oamenii din zona au fost afectati de explozie si ca vor incerca sa faca totul petru a-i ajuta sa treaca peste acest «nefericit » incident.

“Am oferit aceste cadouri in semn de apreciere pentru intelegerea si rabdarea de care au dat dovada in tot acest timp”, a explicat oficialul Chevron.

Urmariti un reportaj despre explozie in clipul video de mai jos.