Samsung Galaxy Note10+, laptop HP Spectre 360, căști Bluetooth Jabra. Combinația ideală pentru business

Galaxy Note10+, laptop HP Spectre 360, căști Bluetooth Jabra. Combinația ideală pentru businessDacă vrei să îți upgradezi gadgeturile cu care lucrezi, telefon, laptop și căști, la un nivel de top, îți recomandăm trei dintre gadgeturile care, dincolo de faptul că arată foarte bine, îți vor oferi o experiență optimă, fiind extrem de performante. Cel mai puternic telefon de business, Samsung Galaxy Note 10+, merită asociat cu alte două gadgeturi performante, laptopul HP Spectre X360 și castile Elite Active 65T, relatează GadgetReport.ro

Atunci când am testat Samsung Galaxy Note10+, ne-am gândit care ar fi gadgeturile cu care acest super-telefon s-ar potrivi cel mai bine. Așa am ajuns la HP Spectre X360 și căștile Bluetooth Elite Active 65T. Despre telefon v-am relatat în detaliu opiniile noastre, într-un review GadgetReport.ro realizat la New York. Vă spuneam atunci că Galaxy Note10+ este, fără îndoială, cel mai performant telefon lansat vreodată de Samsung.

Procesorul Exynos 9825, dezvoltat pe 7nm, și cei 12GB de memorie RAM îi asigură telefonului o performanță fără cusur, iar cu aplicația dedicată dezvoltată în colaborare cu Microsoft, vei putea folosi în mod optim telefonul conectat la un laptop sau un desktop cu Windows 10.

Conectate prin wireless, prin intermediul aplicației dedicate, vei putea vedea pe laptop toate mesajele, mailurile, fotografiile și clipurile video din telefon.

Afla detalii despre Galaxy Note10+, la cel mai bun pret, de pe acest LINK

Pentru ca experiența să fie completă, ar fi bine să alegi și un laptop pe măsură, precum noua generație HP Spectre X360, un gadget subțire și elegant, de business, cu ecran touch de 13,3 inchi (fullHD sau 4K), o autonomie de până la o zi, încărcare rapidă (1,30 ore prin chargerul de 65W) și cu un hardware de top – procesor Intel Core i7, din generația a VIII-a, și 512 GB de RAM.

Este un laptop pe care l-am testat în ultima vreme și raportul preț calitate este unul excelent. În plus, se sincronizează la un nivel excelent cu Samsung Galaxy Note10+, oferindu-ți o experiență multimedia completă. Iar cu acest laptop, prin cablu, vei putea să îți încarci Note-ul foarte rapid.

Detalii despre laptopul HP Spectre X360 afla de pe acest LINK

Cum Samsung Galaxy Note10+ are un sunet stereo Dolby, foarte bun, iar HP Spectre X360 vine cu patru difuzoare Bang & Olufsen Dolby Sound, am asociat acestor două gadgeturi și o pereche de căști Bluetooth 5.0 pe măsură, Jabra Elite Active 65t.

Căștile oferă o experiență audio exclentă, cu un bass puternic și înalte bine definite.  Au, în plus, o autonomie foarte bună, de până la 5 ore. Vin cu o aplicație dedicată, gratuită, ce poate fi descărcată în Note10+, și care îți permite să îți setezi sunetul după cum îți dorești.

Afla detalii complete despre castile Jabra de pe acest LINK

Telefon Galaxy Note10+, laptop HP Spectre X360, căști Bluetooth Jabra. Îți mai trebuie un mouse pe Bluetooth și ai la dispoziție un setup optim care, cel puțin 2 ani de acum încolo, îți va oferi o experiență multimedia completă.