Gadgeturile din New York. 30 de invenții spectaculoase, prezentate de GadgetReport.ro

Data: 24/08/2019 | Autor: .

Gadgeturile din New York. 30 de invenții spectaculoase, prezentate de GadgetReport.roTehnologia se schimbă cu un ritm tot mai rapid, iar gadgeturile inteligente, conectate la internet, dotate cu inteligență artificială, au ajuns să facă parte din viața cotidiană. GadgetReport.ro vă prezintă astăzi 30 dintre cele mai spectaculoase invenții ajunse pe piață în ultimii ani, reunite într-un magazin-expoziție la New York.

Printre produsele prezentate în cadrul clipului filmat cu Samsung Galaxy Note 10+, în cadrul programului Orange Smartphone Tester, dezvoltat de Orange, se află o bicicletă electrică, o cască audio cu un format unic, un ecran extensibil pentru laptop, un dispozitiv pentru meditație, o oală inteligentă și un mini-bar care îți prepară singur peste 2000 de cocktailuri.

Am filmat clipul video într-un mall din zona Chelsea din New York, într-un magazin de tip pop-up, foarte aglomerat, unic în felul său pentru că încearcă sâ vândă gadgeturile din noua generație, dezvoltate de o serie de start-up-uri din întreaga lume.

Dacă sunteți interesați de Samsung Galaxy Note10+, va invităm să urmărți materialele realizate de GadgetReport.ro în cadrul unui test intensiv, de două săptămâni. Veți descoperi, în clipurile video și textele de pe linkurile de mai jos, toate informațiile esențiale despre telefon și imagini foto&video inedite realizate de GadgetReport.ro la New York.

Samsung Galaxy Note10+, cu bune și rele. Merită investiția?

Galaxy Note10+. Primul telefon care filmează și fotografiază la nivel pro