KUGOO S1. Un scooter electric la un preț foarte bun

Data: 25/08/2019 | Autor: .

KUGOO S1. Un scooter electric la un preț foarte bun

Dacă vreți un scooter electric și sunteți în căutarea celor mai bune oferte, sfatul nostru este să luați în calcul două elemente esențiale – ergonomia și autonomia. Iar la aceste capitole, Kugoo S1 poate fi o alegere bună, având un raport preț-calitate excelent, relatează GadgetReport.ro

Primul avantaj al scooter-ului electric KUGOO S1 îl reprezintă ergonomia. Este ușor (11 Kg) și pliabil, astfel că poate fi transportat ușor în portbagajul mașinii.

Kugoo S1 este realizat dintr-un aluminiu ușor și rezistent și este adaptabil în funcție de înălțime, la 930mm, 1070mm și respective 1160mm. Cadrul este bine închegat, astfel că suportă persoane cu greutate de până la 120 de Kg.

Scooterul are un motor de 350 W, roti de 8 inchi și beneficiază de o baterie de 6000 MAh Li-ion care îi oferă o autonomie excelentă, de până la 30 kilometri, cu 50% mai mare decât cea oferită de majoritatea scooterelor de pe piață. Bateria se încarcă complet în numai 4 ore.

Se conduce foarte ușor, având o singură funcție de control, inclusiv pentru frâne. Viteza maximă este de 30 km/oră.

Kugoo S1 poate fi condus în trei moduri diferite, în funcție de condițiile de drum, astfel că poate fi ușor adaptat nevoilor tale.

Toate informațiile despre drumul parcurs, viteză, autonomie etc. sunt afișate pe un display LCD color, ușor de citit chiar și în condiții de soare puternic.

Scooterul electric are lumini LED care oferă o vizibilitate excelentă și un plus de securitate, fiind ușor de văzut de șoferii din trafic.

Kugoo S1 este certificat pentru piața Uniunii Europene și beneficiază inclusiv de certificare RoHS.

 

KUGOO S1 Pro Folding Electric Scooter 350W Motor LCD Display Screen 3 Speed Modes Max 30km/h IP54 Waterproof - Black

Scooterul Kugoo S1 îl puteți cumpăra de pe site-ul geekbuying.com, la prețul de 300 de dolari (dacă introduceți codul KUGOO826). Va fi livrat din depozitul din Europa, astfel că va ajunge la voi destul de repede. Detalii aflați de aici. Varianta Pro, cu mici imbunatatiri, costă 339 de dolari, dacă aplicațo codul KUGOO826. Detalii complete aflați de aici.

KUGOO G-BOOSTER Folding Electric Scooter Dual 800W Motors 3 Speed Modes Max 55km/h 10 Inch Vacuum Tire-Black

Dacă vă doriți o variantă și mai performantă, puteți alege varianta cu dual-motor de 800W, care atinge o viteză de 55 de km/oră. Este ceva mai greu, cântărind 30 de kg, însă performanța este superioară. O găsiți la un preț de 1032 de dolari, cu codul 3I8M85FL. Detalii despre dotările variantei mai performante a scooterului Kugoo S1 aflați de aici.