OnePlus TV. Chinezii lansează primul lor televizor

Data: 14/08/2019 | Autor: .

OnePlus TV. Chinezii lansează primul lor televizorCunoscutul producător chinez de telefoane mobile OnePlus îşi extinde afacerile în segmentul televizoarelor. Compania va lansa, în septembrie, primul OnePlus TV, relatează GadgetReport.ro

OnePlus nu a oferit, pentru moment, detalii despre specificaţiile tehnice ale noului televizor.

Într-un scurt anunţ, citat de TheNextWeb,  compania a precizat că ,,OnePlus TV este o extensie a brandului ,,Never Settle’’. OnePlus TV va oferi specificaţii smart împreună cu un design inovativ şi un software adaptat unei experienţe optime’’.

Bineînţeles, ne putem aştepta la un televizor cu rezoluţie 4K şi, cel mai probabil, un sistem de operare Android TV cu o interfaţă costumizată de OnePlus.

Unul dintre concurenţii OnePlus în acest segment se anunţă a fi Honor, care a lansat recent primul său televizor, intitulat VISION smart TV. Acesta include, printre altele, o cameră specială care iese din ecran şi permite convorbiri video similare cu cele realizate pe smartphone.

De asemenea, un alt producător de smartphone-uri din China, Xioami, construieşte televizoare încă din 2013 şi, anul trecut, şi-a făcut debutul şi pe uriaşa piaţă indiană.

Nu este exclus ca, în perspectivă, şi Huawei să vină cu astfel de gadgeturi.