Ninebot KickScooter MAX G30. O noua trotinetă electrică Segway

Data: 13/08/2019 | Autor: .

Ninebot KickScooter MAX G30. O noua trotinetă electrică Segway

Segway-Ninebot pregătește lansarea unei noi categorii de trotinete electrice intitulată MAX G30, mai eficiente si mai fiabile, relatează GadgetReport.ro

Într-o piață cu o creștere spectaculoasă, marea provocare pentru producatorii de trotinete rămâne asigurarea unei autonomii cât mai mari pentru trotinetele electrice.

Cu o baterie de 551 Wh,  Ninebot KickScooter MAX G30 oferă o autonomie maximă de până la 65km, considerată a fi cea mai mare autonomie din clasa de trotinete electrice. În plus, KickScooter MAX G30 vine echipată cu un adaptor incorporat pentru incarcare A/C.

KickScooter MAX G30

KickScooter MAX G30

 

Pentru a reduce vibratia si a maximiza absorbtia socurilor, Ninebot KickScooter MAX G30 include anvelope pneumatice, fara cameră, cu diametru de 10-inch (rotile din fata si spate) astfel incat calatoria va fi mai lina si mai stabila, chiar si pe suprafete dificile. Riscul de a face pană este redus datorita noului strat special protector din interiorul anvelopelor.

Cei 350W putere asigura trotinetei electrice Ninebot KickScooter MAX G30 o acceleratie durabila pe toate categoriile de drum. De aceea, MAX G30 poate urca pante de aproximativ 20% in timp ce tractiunea rotii din spate ofera variante mult mai bune de acceleratie, stabilitate si franare.

Ninebot KickScooter MAX G30 va debuta, oficial, la IFA 2019, din septembrie, atunci când vom afla toate detaliile tehnice și prețul trotinetei electrice.