Gangnam Style face istorie. Piesa a intrat in Cartea Recordurilor (Video)

Data: 23/09/2012 | Autor: .

Gangnam Style, videoclipul lansat de sud-coreeanul PSY care a devenit un fenomen in intraga lume in doar cateva saptamani, a intrat acum in Cartea Recordurilor Guinness.

Desi nu este inca cel mai vizionat clip de pe Youtube, melodia sud-coreeanului a adunat de departe cele mai multe like-uri din istorie din partea utilizatorilor platformei video.

Mai exact, Gangnam Style are acum 2,47 milioane de like-uri pe Youtube, depasind cu mult piesa de pe locul doi, Party Rock Anthem, care are doar 1,5 milioane de like-uri.

La capitolul vizualizari, locul intai este detinut in continuare de Justin Bieber cu piesa Baby, al carei videoclip a fost vazut de peste 780 de milioane de ori. In acelasi timp, Gangnam Style a fost urmarita de 232 de milioane de ori in cele doua luni de la lansare. Ascensiunea sud-coreeanului este, insa, impresionanta, avand in vedere ca la o luna de la lansare piesa sa avea numai 28 de milioane de vizualizari.

Printre fanii coreeanului se afla si Robbie Williams, care a postat clipul pe site-ul sau. Artistul sustine ca videoclipul, plin cu dansuri caraghioase, reprezinta o satira la adresa oamenilor bogati din tara lui.