Genesis G80. Spectaculosul sedan sud-coreean

Data: 5/03/2020 | Autor: .

Genesis G80. Spectaculosul sedan sud-coreean

Producătorul auto sud-coreean Genesis a lansat primele imagini cu noul sedan G80, un model cu un look spectaculos și dotat cu tehnologii pe măsură, relatează GadgetReport.ro

Primele imagini arată o legătură vizuală clară între noul Genesis G80 și celelalte modele din serie, SUV-ul GV80 și sedanul G90 .

Mașina se remarcă, în primul rând, prin luminile de rulare din două linii care flanchează grila impozantă și continuă de-a lungul părților laterale ale caroseriei, luminate la în zona roților din față.

Genesis G80. Spectaculosul sedan sud-coreean

Genesis G80 are o siluetă lungă și dinamică, care se încheie cu o altă pereche de lumini LED, sub forma unor două linii subțiri. Mașina este echipată cu jante de 20 de inci, cu un design relativ simplu, dar elegant, în cinci spițe.

La interior, Genesis G80 preia o mulțime din dotările lui GV80, mergând pe aceeași linie de design minimalist. O linie subțire de orificii de evacuare a aerului întrepătrunde bordul cu accente de lemn, dominat de controalele climatice bine organizate.

Consola centrală este la fel ca cea pe care o veți găsi în GV80, cu un selector electronic de viteze și un controler pentru sistemul de infotainment, afișat pe un display de 14,5 inci.

Sud-coreenii nu au anunțat nici prețul și nici data la care vor lansa în producție acest model.

Genesis G80. Spectaculosul sedan sud-coreean