Google ar putea renunta la Gmail

Data: 18/03/2013 | Autor: .

gmail

Google ar putea renunta la Gmail, dupa ce a inceput sa renunte la proiectele ce nu mai au cautare, cum este Google Reader. 

Jurnalistii de la PCMag.com speculeaza ca pe viitor, Google ar putea renunta inclusiv la Gmail. „Cred ca este doar o chestiune de timp pana ce compania va renunta la Gmail. Sfatul meu pentru utilizatorii de Gmail este sa iti faca conturi pe outlook.com”, spun acestia, potriviteconomica.net.

Conform publicatiei citate, realul motiv pentru care Google a renuntat la Reader nu este nici pe de parte reducerea drastica a numarului de utilizatori, mai ales ca decizia gigantului mondial a generat numeroase reactii negative din partea utilizatorilor.

„Cred ca Google se restructureaza si a decis ca orice program in beta lansat de mai multi ani si care nu contribuie in niciun fel la viitorul Google, trebuie sa dispara (… Cu exceptia Gmail, care este alegerea majoritatii utilizatorilor de email, mare parte dintre initiativele principale ale Google par benefice pentru Google si pe viitor. Printre acestea Google + ,Search, Images, Maps, Play, YouTube, News, Drive si Calendar”, scrie PCMag.com.

Reprezentanti ai Google au anuntat miercuri ca serviciul Google Reader va fi desfiintat incepand cu 1 iulie 2013, informatia fiind publicata atat pe blogul oficial Google, cat si pe cel al Google Reader.