Google Nest Hub și Nest Hub Max vor rula Netflix. De ce merită achiziția

Data: 22/07/2020 | Autor: .

Am evoluat de la boxele inteligente la gadgeturile all-in-one inteligente, care, practic, integrează funcțiile smart ale unei boxe inteligente cu un display. Cu un Google Nest Hub sau Nest Hub Max poți, de exemplu, să vizionezi un videoclip în timp ce te afli în bucătărie, să-ți controlezi dispozitivele inteligente și, mai nou, să te uiți la filme pe Neflix.

Google a anunțat, oficial, că a dezvoltat un update care  permite streaming-ul filmelor, serialelor și celorlalte producții de pe Netflix pe Nest Hub și Nest Hub Max. Actualizarea a fost deja lansată, astfel că este bine, dacă aveți astfel de gadgeturi, să verificați dacă ați primit update-ul.

Despre Google Nest Hub spuneam recent, într-un review dedicat, că este, în primul rând, o boxa inteligentă care pe langa muzica, ofera si control vocal prin intermediul asistentului Google.

Review Google Nest Hub. Un gadget all inclusive: TV, boxa bluetooth, rama foto si asistent Google

Google Nest Hub se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si aplicatia Google Home, disponibila in App Store si Google Play.

Boxa dispune de un display luminos și bine calibrat LCD, de 7 inch, cu touchscreen, care afiseaza informatii importante pentru utilizator, cum ar fi calendarul si mementourile zilei, idei de retete sau stiri.

Google Nest Hub

De asemenea, in functie de gadgeturile pe care le detii si de compatibilitatea acestora cu sistemul Google, poti folosi boxa pentru a le controla. Spre exemplu, becurile inteligente Philips Hue, boxele Sony sau routerele TpLink sunt gadgeturi compatibile cu Google Home.

Google Nest Hub  oferă un sunet clar si puternic, net superioar majorității boxelor Bluetooth de pe piață. Pe display poți vedea toate pozele din Google Photos, iar cu un simplu slide, poți vedea știri, rețete, tot felul de informații din ecosistemul Google.

Google Nest Hub

Cu Google Nest Hub poți, de exemplu, să setezi alarme, remindere și poți să controlezi televizoarele inteligente din casă.

Gadgetul îți spune bancuri, îți prezintă rețete culinare și te ajută să afli, de exemplu, care este cel mai înalt munte din lume.

Nest Hub Smart Display with Google Assistant Chalk GA00516-US ...

Dacă ai copii, cu siguranță vor fi fascinați de acest gadget și vor ajunge să îl întrebe cu ,,Ok Google” tot felul de lucruri la care tu, probabil, nu ai un răspuns. În plus, vor învăța limba engleză, cea cu care asistentul Google comunică.

Vezi un review dedicat acestui gadget pe GadgetReport TV, în clipul video de mai jos.

Dacă te interesează acest gadget, îl poți cumpăra de pe acest LINK.