Samsung a adus în România noile televizoare QLED 4K, 8K și Lifestyle

Data: 21/07/2020 | Autor: .

Samsung a prezentat astăzi în cadrul unui eveniment online televizoarele din gama QLED 4K, QLED 8K 2020, precum și seria Lifestyle, care sunt disponibile și în România. Noile game de televizoare se remarcă prin calitatea imaginii și a sunetului, alături de capacitățile AI Upscaling îmbunătățite.   Tehnologia AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K prin care analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună, redându-l la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Samsung QLED 4K

Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni de la 43” (108cm) până la 85” – Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T.

Cel mai ieftin model disponibil la achiziție, Q60TA 2020 costă 2665 lei și îl poți cumpăra de pe acest LINK.

Televizor Samsung 43Q60TA, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, QLED

Cel  mai scump televizor disponibil la această dată în magazine, din gama 2020, 85Q60T, de 189 cm, îl găsești la 10.000 de lei, pe acest LINK. Modelele Q90T și Q95T încă nu au fost listate pe emag.

Televizor Samsung 75Q60T, 189 cm, Smart, 4K Ultra HD, QLED

Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Tehnologia Quantum Dot oferă 100% volum de culoare, ceea ce înseamnă culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Funcția Adaptive Picture asigură o calitate impecabilă imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă        sau întunecată.

Cu ajutorul funcției Remote Access, vă puteți transforma televizorul în parte integrantă a spațiului de muncă de acasă, putând accesa conținutul de pe calculator direct pe televizor. Funcția Multi View împarte televizorul în două părți, redând simultan atât conținutul pe care îl vizionați pe televizor, cât și cel de pe telefonul mobil. Mai mult decât atât, prin Tap View, utilizatorii pot să afișeze conținutul de pe telefonul mobil pe televizor, atingând pur și simplu telefonul de televizor.

Unboxing SAMSUNG 55Q67RA. Cel mai ieftin și bun QLED entry level de la Samsung

Samsung QLED 8K

Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition.

Gama QLED 8K include următoarele modele: QLED Q950, QLED Q800 și QLED Q700.

Samsung 8K QLED TV debutează la CES 2020. Televizorul fără margini

Noile televizoare Samsung 8K QLED TV au un cadru cu o grosime de numai 2,3 mm, astfel că ecranul pare că nu are margini. Efectul de imagine este unul foarte spectaculos.

Dincolo de acest aspect, televizor 8K este primul care oferă noua generație de procesoare TV Samsung bazate pe inteligență artificială care promit să învețe obiceiurile utilizatorilor și să își adapteze funcțiile la dorințele acestora.

Imaginea, la rezoluția 8K, este însoțită de un sunet pe măsură. Sud-coreenii au dotat televizorul cu o nouă tehnologie intitulată OTS+ (Object Tracking Sound Plus), care urmărește acțiunea din ecran pentru a reda sunetul în conformitate cu aceasta. Altfel spus, sistemul 5.1 surround optimizează difuzarea sunetului în funcție de conținutul video redat de televizor.

Samsung Lifestyle: The Serif și The Frame

În același timp, Samsung anunță și lansarea televizoarelor lifestyle – The Serif și The Frame. Cele două televizoare dispun de tehnologia QLED, care se traduce prin claritatea imaginii și calitate superioară a sunetului, alături de funcțiile deja enumerate anterior: Quantum Dot, AI Upscaling, Adaptive Picture etc.

 Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif  (6499 lei – detalii AICI) se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Chiar și fără suport, poate fi amplasat în orice încăpere, pe podea, pe o masă sau pe un raft; se îmbină cu decorul și arată ca o operă de artă. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode; de asemenea, utilizatorii pot alege ca ecranul să afișeze informații despre dată sau știrile principale ale zilei. The Serif vine în două culori: Cloud White și Cotton Blue și variante de dimensiuni: 43, 49, respectiv 55 inchi.

Cu volum al culorii de 100% și contrast Dual LED, The Frame (9.499 lei – detalii AICI.) aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Când este închis, The Frame poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană. Acestea pot fi descărcate din Art Store, care dispune de o colecție variată de opere de artă – iar casa voastră se va transforma instant într-o galerie de artă. Mai mult decât atât, pentru a putea fi integrat perfect în design-ul locuinței, utilizatorii pot alege o ramă personalizată pentru acesta – în funcție spațiul în care este așezat, de desgin-ul încăperii sau de lucrările de artă preferate ale utilizatorilor.

Mai multe informații despre gama QLED și gama Lifestyle 2020 găsiți AICI.