Google Pixel 2, pregătit de lansare. Va concura cu Galaxy S8 şi iPhone X

Data: 14/09/2017 | Autor: .

Google Pixel 2, pregătit de lansare. Va concura cu Galaxy S8 şi iPhone X

După Galaxy Note 8, iPhone 8 şi iPhone X, a venit rândul Google să îşi lanseze flaghship-ul anului 2017. Google Pixel 2 va debuta pe 4 octombrie şi promite specificaţii spectaculoase, de la ecranul 4K extins pe aproape toată suprafaţa frontală la sistemul de operare Android Oreo şi camera despre care se spune că va avea performanţe de aparat foto profesional, relatează GadgetReport.ro

Google a început deja campania de teasing pentru evenimentul din 4 octombrie, dovadă reclama surprinsă de jurnaliştii americani în Boston.

„Ask more of your phone” este sloganul sub care Google ar urma să ţină evenimentul de lansare ce va avea loc în San Fancisco.

Coincidenţă sau nu, şi lansarea primei generaţii Google Pixel a avut loc tot pe 4 octombrie, anul trecut.

GadgetReport.ro relata, recent, că Google Pixel 2 va fi disponibil în două variante, una cu ecran mai mic (4,97 inchi), dezvoltată de LG, şi o alta cu ecran mai mare (5,99 inchi), Pixel 2 XL, construită de HTC.

Telefoanele, cu nume de cod Walleye si Taimen,  ar urma să includă, cel mai probabil, procesoare Snapdragon 835, 4-6 GB de RAM şi spaţii de stocare de 32/64/128 GB. Noile smartphone-uri vor fi rezistente la apa si praf şi vor rula noul sistem de operare Android Oreo.

Flagship-urile Google vor excela in ceea ce priveste camera, Google facand eforturi mai ales legat de calitatea fotografiilor atunci când lumina e slabă. Cum camerele de pe Pixel sunt deja excelente, pasionatii de tehnologie abia asteapta sa vada cum arata o treapta superioara.

Un semnal că generaţia Google Pixel 2 este în plin proces de fabricaţie îl constituie decizia Google de a ieftini telefoanele Pixel şi Pixel XL.

Modelul Pixel de 32 GB se vinde, în SUA, cu un discount de 125 de dolari, în timp ce Pixel XL (32 GB) poate fi cumpărat cu 569 dolari, cu 200 dolari mai puţin. Telefoanele vin la pachet, gratuit, cu casca de realitate virtuală Daydream.

google pixel 2 Google-Pixel-2-leak1-630x469