Google Pixel 2. Primele imagini cu noul flagship pregătit de Google

Data: 9/08/2017 | Autor: .

Google Pixel 2. Primele imagini cu noul flagship pregătit de GoogleDupă succesul primei generaţii de telefoane Pixel, cotate de mulţi specialişti drept cele mai bune smartphone-uri Android de pe piaţă, Google pregăteşte lansarea celei de-a doua generaţii. Google Pixel 2 va fi lansat la toamnă, data exactă nefiind încă cunoscută, relatează GadgetReport.ro

Noua generaţie Google Pixel 2 apare în câteva fotografii spion, prezentate de GSMArena.

Imaginile confirmă faptul telefonul va avea un ecran extins pe aproape toată suprafaţa acestuia, iar marginile vor fi mai subţiri. Pe partea frontală sesizăm prezenţa a două difuzoare, probabil stereo, iar pe spate camera cu dual LED şi senzorul de amprentă.

Noua generaţie Google Pixel 2 pare să nu mai includă mufa dedicată de căşti, semn că, după Apple, şi Google va trece la cele fără fir, prin bluetooth.

Google Pixel 2 va fi disponibil în două variante, una cu ecran mai mic (4,97 inchi), dezvoltată de LG, şi o alta cu ecran mai mare (5,99 inchi), Pixel 2 XL, construită de HTC.

Telefoanele, cu nume de cod Walleye si Taimen,  ar urma să includă, cel mai probabil, procesoare Snapdragon 835, 4-6 GB de RAM şi spaţii de stocare de 32/64/128 GB. Noile telefoane sa fie rezistente la apa si praf.

Telefoanele vor excela in ceea ce priveste camera, Google facand eforturi mai ales legat de calitatea fotografiilor atunci cand lumina e slaba. Cum camerele de pe Pixel sunt deja excelente, pasionatii de tehnologie abia asteapta sa vada cum arata o treapta superioara.

Un semnal că generaţia Google Pixel 2 este în plin proces de fabricaţie îl constituie decizia Google de a ieftini telefoanele Pixel şi Pixel XL.

Modelul Pixel de 32 GB se vinde, în SUA, cu un discount de 125 de dolari, în timp ce Pixel XL (32 GB) poate fi cumpărat cu 569 dolari, cu 200 dolari mai puţin. Telefoanele vin la pachet, gratuit, cu casca de realitate virtuală Daydream.