Noi imagini cu Galaxy Note 8. Telefonul va fi lansat pe 23 august

Data: 8/08/2017 | Autor: .

Noi imagini cu Galaxy Note 8. Telefonul va fi lansat pe 23 august

Noi fotografii cu cel mai spectaculos phablet din istoria Samsung au fost lansate pe internet. Imaginile vin să confirme faptul că Galaxy Note 8 va semăna, ca două picături de apă, cu Galaxy S8+, principala diferenţă constituind-o stylus-ul dedicat, însoţit de suita de aplicaţii software, relatează GadgetReport.ro

Samsung a anunţat oficial că va lansa Galaxy Note 8 pe 23 august, la New York, în cadrul unui eveniment Unpacked. Phabletul-ul se anunţă a fi cel mai puternic dispozitiv mobil construit vreodată de Samsung.

Din punct de vedere vizual, Galaxy Note 8 va semăna cu Galaxy S8, cu un ecran de 6,3 inchi edge-to-edge Infinity Display, întins pe 90% din suprafaţa telefonului.

Galaxy Note 8 va include cel mai nou procesor Exynos, 8895 (în majoritatea pieţelor internaţionale, inclusiv în România), sau Snapdragon 835 (în principal în SUA), alături de 6 GB de RAM.

Telefonul va rula Android 7.1.1. de pe un spaţiu de stocare de 64/128 GB şi va include o baterie de 3300 mAh, mai mică faţă de cea de 3500 mAh de pe S8+.

Sud-coreenii au fost nevoiţi să reducă dimensiunea acumulatorului pentru a face loc lăcaşului special pentru S Pen.

La capitolul foto/video, smartphone-ul va dispune de un sistem foto cu două camere – fiind primul flagship Samsung care foloseşte o astfel de tehnologie. Fiecare dintre cele două camere foto va avea 12 MP, iar în imediata lor apropiere va fi plasat senzorul de amprente.

Galaxy Note 8 va avea o camera de selfie de 8 MP.

Spre deosebire de generaţia Galaxy S8, phabletul va include difuzoare stereo AKG şi un buton virtual dedicat asistentului Bixby. Asta după ce, la seria Galaxy S8, mulţi utilizatori s-au plâns că amplasarea eronată a butonului fizic face ca acesta să fie confundat cu cel de volum.

Samsung Galaxy Note 8 va avea certificare IP68 pentru praf şi rezistenţă la apă.

Galaxy Note 8 va include dotările devenite standard pentru produsele premium Samsung, de la WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, NFC, Accelerometru, Senzor de proximitate, RGB Light, Senzor geo-magnetic, Gyro, Barometru, Hall, HRM- Senzor de monitorizare a pulsului.

Galaxy Note 8 va costa, în versiunea de bază 999 dolari, artificiu de marketing menit să păstreze phabletul sub nivelul considerat psihologic, de 1000 de dolari.

Galaxy S8+ este, în prezent, cel mai scump telefon Samsung, fiind vândut la un preţ de peste 850 de dolari/euro în multe dintre pieţele internaţionale.

Galaxy Note 8 ar putea depăşi acest prag, cele mai multe surse estimând că modelul va costa, în versiunea de top, 1100 dolari/euro.