Google Pixel 4. Noi review-uri video înainte de lansare

Data: 12/09/2019 | Autor: .

Google Pixel 4. Noi review-uri video înainte de lansareGoogle Pixel 4 este, de departe, cel mai prost păstrat secret din 2019. Pe internet continuă să apară imagini și chiar review-uri video cu noul flagship pe care Google urmează să îl lanseze la începutul lunii octombrie, relatează GadgetReport.ro

Noile dezvăluiri vin să confirme câteva elemente definitorii pentru viitorul Google Pixel 4. În primul rând vorbim despre ecranul de 90 Hz, Smooth Display, care va avea inclusiv un mod de on/off, pentru a face economie de energie.

Google Pixel 4 va avea un ecran de 5,7 inci Full-HD+, în timp ce Pixel 4 XL va avea un display Quad-HD+ OLED cu diagonala de 6,3 inci.

Clipurile video, pe care le puteți vedea mai jos, prezintă și noul ,,Ambient EQ’’, care aprinde display-ul în funcție de ce se întâmplă în jurul lui.

În rest, hands-on-urile vin să confirme faptul că noua generație Google Pixel 4 va avea un procesor Snapdragon 855, 6 GB de RAM, 128 GB spațiu de stocare în standard, Android 10, senzor de amprentă în ecran, un sistem de control al aplicațiilor prin gesturi (Motion Sense) și o aplicație intitulată Face Unlock.

Pixel 4 va fi primul telefon Google care va avea două camere foto pe spate. Primele informații indică faptul că telefonul va avea un senzor de 12Mp cu autofocus și un senzor de 16Mp telephoto, într-un layout similar cu cel adoptat de Apple pe iPhone 11, alături de un dual-lens selfie camera.

Google Pixel 4 va include o baterie de 2,800mAh, în timp ce Pixel 4 XL va avea un acumulator de 3,800mAh, ambele cu încărcare rapidă.

În materie de prețuri, Pixel 4 XL ar putea fi primul telefon Google care să depășească granița de 1000 de euro.