Google reinventeaza platforma de aplicatii Play (VIDEO)

Data: 9/04/2013 | Autor: .

new-google-playGoogle pregateste lansarea celei de-a patra generatii a platformei de aplicatii Play pentru sistemul de operare Android. O noua confirmare a venit din partea unui angajat Youtube, Eileen Rivera, care a postat pe Google+ o imagine cu noul look al Play.

Potrivit BGR.com, imaginea a fost stearsa ulterior de pe site, insa a ajuns intre timp pe toate marile site-uri de tehnologiei.

Imaginea vine sa confirme stirea prezentata anterior de GadgetReport.ro. Relatam luna trecuta ca versiunea beta a noului Play este aproape gata, dovada clipul video prezentat de Droid-Life.

Noua generatie Google Play 4.0 vine cu un layout modificat, ce include fotografii si icon-uri ceva mai mari, adaptate noilor ecrane de smartphone-uri si tablete, o impartire pe culori a diverselor sectiuni a platformei si o imbunatatire evidenta a vitezei de cautare.

Versiunea 4.0.16, prezentata in clipul video de mai jos, se afla inca in faza de teste.  Noul Play ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in luna mai, afirma BGR.