Hangover Cured. A fost lansat alimentul anti mahumureală

Data: 3/12/2015 | Autor: .

hangover

Producătorul londonez de mezeluri Serious Pig a lansat ” Hangover Cured ”, un aliment care promite să îi „trateze” pe cei care au consumat prea multe băuturi alcoolice şi resimt mahmureala.

Produsul, realizat din carne, este bogat în proteine și conține ardei iute și ghimbir în cantități importante, alimente care, în opinia specialiștilor, luptă împotriva simpomelor asociate mahurelii.

”Ca să fim sinceri, numănui nu-i place să fie mahmur, așa că ne-am gândit să inventăm un produs care vine în întâmpinarea acestei probleme. Știm că există pe piață numeroase soluții impotriva mahmurelii, însă noi nu am găsit niciun care să funcționeze într-adevăr. Așa că ne-am gândit să dezvoltăm ceva nou și în același timp diferit. Astfel, Hangover Cured este o gustare care previne mahmureala și pe care clienții o pot consuma în timp ce consumă o bere sau un pahar de vin. Am testat produsul inițial cu prietenii și familia și feedbackul a fost unul pozitiv”, a declarat George Rice, reprezentantul Serious Pig.

Hangover Cured Gadgetreport.ro

”Consumul de proteine din carne de calitate în același timp cu consumul de băuturi alcoolice poate fi o idee bună pentru că astfel impactul pe care alcoolul îl are asupra organismului se diminuează. De asemenea, ghimbiru este un remediu tradițional bine cunoscut pentru a preveni greața, în itmp ce ardeiul iute crește nivelul de endorfine și îmbunătățește circulația, astfel că procesul de detoxificare a organismului poate să funcșioneze mai bine”, a afirmat Angela Downden, specialist în nutriție.