HBO GO nelimitat la Vodafone

Data: 23/06/2015 | Autor: .

hbo-go

Vodafone România oferă acum abonaţilor săi acces nelimitat la o colecţie de filme, seriale şi documentare prin HBO GO, pentru o perioadă de până la 24 de luni. Anuntul a fost facut de Andrea Rossini, consumer business unit, Vodafone România.

HBO GO, serviciul video online lansat de HBO, oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de filme, seriale, documentare şi programe speciale.

Clienţii care încheie sau reînnoiesc unul dintre abonamentele RED vor beneficia de HBO GO timp de 24 de luni, fără cost suplimentar, în timp ce abonaţii SMART vor beneficia de HBO GO, timp de 2 luni.

“Noua promoţie pentru abonaţi integrează, în planurile tarifare, serviciul HBO GO – pentru prima oară inclus, fără cost suplimentar, în oferta unui operator de telefonie mobilă. Continuăm, astfel. să încurajăm cât mai mulţi români să trăiască din plin experienţă utilizării unui smartphone 4G şi a internetului pe telefonul mobil, să consume, fără griji, conţinut video sau muzică şi să se bucure de avantajele reţelei noastre Supernet™, certificată deja pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă.”, a declarat Rossini.

Contul utilizatorilor de HBO GO poate fi înregistrat pe cel mult 4 dispozitive : pe smartphone, tabletă, laptop/PC şi anumite modele de Smart TV. Accesul în cont se poate face, simultan, de pe 2 dispozitive diferite.