HOMTOM HT3. Smartphone-ul excelent de 235 de lei

Data: 12/01/2016 | Autor: .

HOMTOM-HT3-bun

Tu la ce foloseşti un telefon? Apeluri, Facebook, fotografii, jocuri din Play şi navigat pe internet, nu-i aşa? Dacă nu vrei să dai câteva mii de lei pe un flagship, ai la dispoziţie o mulţime de smartphone-uri optime, cu Android, pe care ţi le-am prezentat aici, pe GadgetReport.ro. Astăzi a venit rândul unui alt telefon interesant, noul model HOMTOM HT3 care costă numai 56 de dolari, adică aprox. 235 de lei.

La acest preţ, HOMTOM HT3 are o configuraţie destul de bună. În primul rând, arată foarte bine.

Telefonul chinezesc, abia lansat la precomenzi, vine într-o carcasă cu margini metalice şi capac dintr-un poliuretan care nu îţi alunecă din mână, are numai 7,5 mm grosime, iar ecranul IPS este unul de 5 inchi, HD, cu rezoluţie 1280×720 pixeli, rotunjit pe margini prin tehnologia 2.5 D Curvy Glass.

HOMTOM HT3 gadgetreport.ro

HOMTOM HT3 are un procesor Quad Core, Mediatek MTK6580, tactat la 1.3GHz, 1 GB de RAM şi un modul video Mali-400 MP, configuraţie optimă pentru a rula un Android 5.1 fără întreruperi.
Mai mult chiar, telefonul vine şi cu o interfaţă proprie, destul de interesantă, pe care poţi să o modifici după preferinţe.

Sistemul de operare Android-ul 5.1 este rulat de pe un spaţiu de stocare de 8 GB care poate fi extins prin card SD până la 64 GB.

La capitolul foto&video, telefonul include o cameră principală de 8 MP (extrapolată de la 5 MP), cu LED flash şi auto-focus, cu o calitate decentă, care face poze bune pentru a le ridica în condiţii optime pe Facebook, Instagram etc.

Camera de selfie este ceva mai mică, însă a fost extrapolată la 5 MP şi are un unghi larg de vizualizare, astfel că vei putea face selfie-uri cu mai multe persoane, fără probleme.

Telefonul este 3G şi are toate celelalte dotări devenite standard în materie, de la Bluetooth 4.0, GPS, Wifi, senzori de proximitate, lumină, gravitaţie etc. În plus, are şi radio în FM, o funcţie tot mai rar întâlnită pe smartphone-uri.

HOMTOM HT3 este dual-SIM, astfel că vei putea să rulezi simultan două cartele de telefon.

Interesant este şi faptul că telefonul vine cu un acumulator de 3000 mAh, care îi asigură o autonomie peste medie. Iar bateria poate fi schimbată foarte uşor, prin scoaterea capacului din spate.

Telefonul, abia lansat de chinezii de la HOMTOM, îl poţi cumpăra de pe Gearbest.com în variantele gri închis şi argintiu, la preţul de 55,99 dolari.HOMTOM HT3 gadgetreport.ro 2