HTC “ingroapa” Apple: iPhone nu mai este cool

Data: 14/09/2011 | Autor: .

Martin Fichter, presedintele HTC America, afirma despre telefoanele rivalilor de la Apple ca nu mai sunt la moda. Intr-un discurs sustinut la conferinta Mobile Future Forward din Seattle, Fichter a afirmat ca, chiar daca iPhone 4 este cel mai bine vandut telefon din lume in ultimele 14 luni, acesta n-ar mai fi cool.

“Apple inoveaza, la fel Samsung, dar si noi. Toata lumea inoveaza in ziua de azi. Si toti incercam sa facem lucruri diferite, pentru a ne atrage consumatorii”, a afirmat Fichter.

“Numai ca, angrenati in cursa pentru inovatie, uitam sa vedem ce se intampla dincolo de birouri”, a adaugat acesta. Presedintele HTC si-a explicat reactia.

“Cand mi-am dus fetita la scoala, am vorbit cu cativa colegi ai sai. Niciunul nu avea un iPhone si mi-au explicat: Tatal meu are un iPhone. (..) Se intampla un lucru interesant in piata. iPhone a devenit mai putin cool decat era. Copiii de la scoala fetei mele aveau telefoane HTC,Samsung sau unele chinezesti. iPhone nu mai este cool. Noi folosim iPhone, insa copiii nostri nu il mai gasesc asa atractiv”, a mai spus presedintele HTC.

Puteti citi toate declaratiile lui Martin Fichter aici.