Vodafone lanseaza Samsung Wave II si Galaxy S+

Data: 14/09/2011 | Autor: .

Vodafone a lansat, miercuri,  pe piata romaneasca, noile telefoane Samsung Wave II si Galaxy S+. Cele doua smartphone-uri sunt oferite in cadrul unor oferte ce includ minute gratuite si internet mobil.

Samsung Wave II este  considerat cel mai performant smartphone cu sistem de operare Bada, la ora actuala. Este un smartphone cu un corp subtire din aluminiu, un ecran de 3.7’’ Super Clear LCD, procesor de 1GHz, o camera de 5Mp si acces la mii de aplicatii in magazinul Samsung App Store.

Samsung Wave II poate fi achizitionat la pretul de 39 Euro (TVA inclus) impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 800  si  Internet pe Mobil 500MB la 16,6 Euro/luna.

 Samsung Galaxy S+ este continuatorul smartphone-ului Samsung Galaxy S. Echipat cu un procesor mai rapid, cea mai noua versiune a platformei Android, un acumulator mai mare si acelasi ecran Super AMOLED de 4’’, Samsung

Galaxy S+  poate fi achizitionat la pretul de 69 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Vodafone Complet 1500  si Internet pe mobil 1GB  la 31,79 Euro/luna.