Febra lansarilor la HTC. Runnymede, un nou smartphone

Data: 14/09/2011 | Autor: .

HTC pregateste lansarea unui nou smartphone. Cu numele de cod Runnymede, telefonul ar urma sa fie prezentat, cel mai probabil, pe 20 septembrie, la conferinta HTC de la New York.

Telefonul a fost dezvaluit de un site chinez, eprice.com.cn. Din imagine rezulta ca Runnymede va fi ceva mai mic decat HTC Titan, probabil de 9,9 mm.

Smartphone-ul va rula Android 2.3 Gingerbread, pe un ecran de 4.7 inch WVGA.

Runnymede va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 single-core de 1.5GHz , doua variante de memorie – 16GB sau 32GB si doua camere, una de 8MP cu dual LED flash, capabila sa inregistreze video la 720p si o alta pentru conferinte, de 1.3 MP.

Noul gadget ar putea fi primul care va include noua tehnologie Beats Audio care ofera un sunet  SRS surround.

In cadrul evenimentului de la New York, HTC ar putea anunta si noile telefoane Omega si Eternity cu Windows Mobile, gigantul Vigor HD, Ruby 4G si modelul Bliss, smartphone-ul dedicat exclusiv femeilor.

Potrivit PoketNow, smartphone-ul Omega, cunoscut si sub numele de Radar are un display SLCD  de 3.8-inch, un procesor de 1.5GHz Snapdragon MSM8255, 512MB RAM si doua camere, una de 8 MP cu blitz si o alta mai mica, de 1,3 MP pentru conferinte.

HTCinside.com scrie ca cel de-al doilea telefon cu WP7 Mango, Eternity, va avea un ecran WVGA Super LCD de 4,7 inch, un procesor de 1.5GHz, 16GB, doua camere de 8 MP respectiv 1,3 MP, DLNA, Bluetooth, WiFI, GPS si o baterie de 1650mAh battery.

Droid Sans afirma ca noul telefon Ruby 4G va avea un display gigant de 4.3-inc, 960 x 540 qHD, un procesor dual-core de 1,5 GHz, 1 GB RAM si o capacitate de 16 GB, extensibila cu inca 32GB.

Telefonul va rula Android 2.3 cu Sense 3.5 si va, veni, in dotarea de baza cu doua camere, una de  8-megapixel cu dual LED flash si a doua de 2 MP, pentru conferinte.

Phandroid.com a scris despre smartphone-ul HTC Bliss ca acesta ar urma sa aiba un ecran capacitiv LCD de 3.7-4 inch, ce se poate transforma usor in oglinda. La capitolul hardware, sursele din piata vorbesc de un procesor de 800 MHz, acelasi ca pe ChaCha, o memorie de 512 RAM si un sistem de operare Android 2.3.

In ceea ce priveste modelul Vigor, potrivit surselor Android Police, noul telefon de la HTC va avea un ecran de 4,3 inch HD, un procesor Qualcomm Snapdragon SoC la 1.5GHz dual core, similar cu cel care echipeaza EVO 3D si Tableta «Puccini».

HTC Vigor va rula sistemul de operare Android 2.3.4. Sursele afirma ca noul telefon va fi «vandut» dupa o strategie similara celor de la Dell, cu al lor Streak 5, un telefon/tableta extrem de interesant cu un ecran de 5 inch,  foarte bine vandut in SUA.

Smartphone-ul HTC va avea, cel mai probabil, o camera de 6 sau 8 MP.