Huawei MatePad Paper – este potrivit pentru tine?

Data: 8/08/2022 | Autor: .

Huawei MatePad Paper – este potrivit pentru tine?

Huawei MatePad are un ecran ink de 10,3 inci, 1872 X 1404 E, cu 227 PPI și un raport ecran-corp de 86,3%. Spre deosebire de display-urile obișnuite, cele cu cerneală E se reîmprospătează mai lent și funcționează diferit. Afișajul Huawei MatePad Paper rămâne perfect lizibil în lumina directă a soarelui.

Huawei MatePad are un afișaj E-Ink, care este foarte util pentru a lua notițe. De fapt, această tabletă este mult mai mult decât atât. Mai jos sunt enumerate câteva dintre caracteristicile hârtiei Huawei matepad paper reducere și prețul acesteia. Deci, care este potrivit pentru tine? Continuați să citiți pentru a afla!

Huawei MatePad este disponibil în culoarea neagră. Are doar sigla Huawei pe spate. Butonul de alimentare este, în acelaşi timp, şi senzor de amprentă.

Tableta include, de asemenea, o folie specială pentru o protecție suplimentară,  rulează sistemul de operare HarmonyOS 2.

Huawei MatePad este extrem de ușor – cântărește în jur de 360g.

Deoarece este o tabletă durabilă, Huawei îmbină două accesorii cu dispozitivul. Creionul M este inclus în preț. În afară de creionul M, Huawei include și o copertă Folio. Acest capac este fabricat din piele faux și are magneți mici. Capacul Folio servește și ca protector de afișare.

Dimensiune

Huawei MatePad include o aplicație exclusivă gratuită de cărți electronice, Huawei Bookstore. Utilizatorii pot adăuga manual titluri de pe computerul lor prin USB-C sau Bluetooth.

Dispozitivul acceptă, de asemenea, atât fișiere epub, cât și fișiere pdf. Pentru o experiență de lectură mai tradițională, compania oferă o aplicație gratuită eReader.

Huawei MatePad este disponibil în negru, kaki și albastru. EReader vine cu un stylus, deci este minunat pentru a lua notițe. De asemenea, puteți utiliza dispozitivul pentru a accesa software-ul de productivitate de pe dispozitiv.

Cu o baterie care durează peste o săptămână, este unul dintre cei mai populari ereaderi de pe piață.

Huawei MatePad are un stylus şi cu o aplicație specială numită Huawei m-Pencil, care oferă 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune și o latență scăzută de 26m.

Durata de viață a bateriei

Durata de viață a bateriei hârtiei Huawei MatePad este excelentă, având o capacitate de 3.625 mAh. Dacă utilizați dispozitivul în modul de economisire a energiei, bateria poate dura până la 28 de zile.

Ecranul său de pornire este simplu, oferind patru widget-uri cu comenzi rapide la secțiunile relevante. De asemenea, puteți găsi aplicații prin galeria de aplicații Huawei.

Aplicații

Huawei Mate Pad vine cu o comandă rapidă dedicată Librăriei Huawei, care include peste două milioane de titluri.

Dacă nu găsiți titlul preferat, îl puteți adăuga manual prin Bluetooth sau USB-C. De asemenea, puteți ajusta tipul și dimensiunea fontului, spațierea liniilor, marginile și luminozitatea.