Samsung MicroSD EVO Plus și PRO Endurance. Noi carduri de memorie rapide și rezistente

Data: 4/08/2022 | Autor: .

Sud-coreenii au lansat noile carduri Samsung microSD PRO Plus și Samsung Pro Endurance. Noua gamă de microSD-uri oferă viteze de citire și scriere extrem de mari, rezistență sporită în timp și o mare varietate de opțiuni de capacitate.

Noile carduri microSD sunt gândite pentru stocarea extinsă a datelor de pe dispozitivele mobile și pentru capturarea fotografiilor de înaltă calitate, a clipurilor video 4K Ultra HD (UHD) și a altor tipuri de conținut pe camerele de acțiune și pe drone – chiar și în condiții extreme. Sunt capabile să reziste la apă, temperaturi extreme, raze X, uzură, căderi și impact magnetic.

Venind cu o garanție de 10 ani, microSD-urile PRO Plus și EVO Plus permit astfel utilizatorilor să stocheze date fără să-și mai facă griji legate de spațiu, având în același timp încrederea că datele sunt bine protejate.

Cardurile microSD PRO Plus oferă viteze de citire și scriere de până la 160 MB/s și, respectiv, 120 MB/s. Cardurile microSD PRO Plus vor fi disponibile în capacități de 128GB, 256GB și 512GB.

Samsung MicroSD EVO Plus

Cardul MicroSD EVO Plus este conceput pentru a oferi un grad înalt de încredere utilizatorilor ocazionali, având o fiabilitate ridicată și performanțe stabile în timpul utilizării zilnice. Acesta oferă viteze de transfer de până la 130 MB/s, oferind o viteză de citire secvențială de până la 1,3 ori mai rapidă în comparație cu versiunea anterioară. Cardul microSD EVO Plus este disponibil în capacități de 64GB, 128GB, 256GB și 512GB.

 Noul card de memorie Samsung PRO Endurance

Noul card microSD – Samsung PRO Endurance este proiectat într-un mod unic pentru a răspunde cerințelor camerelor de supraveghere, camerelor de bord, camerelor de intrare/interfon, camerelor de acțiune și altor dispozitive. Cardul respectă cerințele riguroase ale acestora oferind o rezistență îmbunătățită și performanțe remarcabile.

Dotat cu memoria flash NAND de înaltă fiabilitate de la Samsung, cardul PRO Endurance poate oferi până la 16 ani (140.160 de ore) de înregistrare continuă pentru a asigura captarea oricărui moment important. Acest lucru înseamnă că un singur card PRO Endurance poate înregistra la fel de mult ca până la 33 de carduri tipice cu focalizare rapidă, economisind costurile de înlocuire și oferind o fiabilitate mai mare pentru monitorizarea video permanentă.

Noul card de memorie de la Samsung oferă, de asemenea, viteze de citire și scriere de până la 100 de megabytes pe secundă (MB/s) și, respectiv, 40 MB/s, și este clasificat în clasa 10 cu viteze video de până la U3 (UHS Speed Class 3) și V30 (Video Speed Class 30). Acest lucru îl face ideal pentru gestionarea fișierelor mari, de înaltă rezoluție, permițând în același timp înregistrarea și redarea fără întreruperi în Full HD și 4K.

Samsung PRO Endurance este disponibil în patru variante de stocare diferite – de 32 de gigabytes (GB), 64 GB, 128 GB și 256 GB.