Ikea a lansat o bicicleta electrica. Vezi cat costa si de unde o cumperi

Data: 21/05/2014 | Autor: .

Ikea-lanseaza-o-bicicleta-electrica

IKEA înseamnă, în principal, mobilă şi alte obiecte de uz casnic la pachet. Pachete de toate felurile, pe care trebuie să le desfaci, să iţi dai seama din instrucţiuni cum trebuie asamblate piesele si să te chinui până reuşeşti să aduci la un numitor comun imaginea din poza si ce ti-a iesit tie din puzzle-ul din pachet.

IKEA_E_Bike-FOLKV_NLIG_912Nu e o chestie chiar atat de simpla pe cat pare. Dar, pana la urma, pentru pretul pe care il platesti, merita sa te straduiesti putin.

Ce te faci insa atunci cand treci de la mobila la electrocasnice. Aici se schimba lucruril. Sa asamblezi o instalatie de lumini sau cine stie ce accesoriu electric necesar in casa nu este chiar atat de simplu.

IKEA_E_Bike-FOLKV_NLIG_119Dar, pana la urma, inghiti in sec, te “dopezi” cu ideea ca ai luat un produs ieftin si ecologic, cum se lauda Ikea, si incerci pana sa iti iese.

Apropo, stiati ca Ikea vrea ca pana in 2020 sa isi obtina energia electrica pentru toate magazinele din lume din surse regenerabile (panouri solare in principal)?

Tot la capitolul “eco-freindly” se inscrie si prima lor bicicleta electrica. Are un nume imposibil, FOLKVÄNLIG, insa, din cate spun cei de la Ubergizmo, care au vazut-o, arata si se descurca excelent.

Odata despachetata, bicicleta de 27 Kg iti ofera posibilitatea de a rula intre 60 si 73 de kilometri cu “light pedaling”. In traducere libera, trebuie sa dai doar foarte putin la pedale, sporadic.ikea-folkvaenlik-e-bike-wien

Suna interesant, nu? FOLKVÄNLIG vine in doua versiuni, pentru barbati si femei, si daca o cumperi cu cardul IKEA Family, primesti o reducere de 100 de euro.

Bicicleta electrica Ikea nu are deloc un pret mic, costa 749 de euro. Avand insa in vedere ca este construita cu materiale eco si are si motor electric, pretul pare justificat, macar in parte.

Bicicleta FOLKVÄNLIG a aparut deja in magazinele Ikea din Viena, Austria. Urmeaza sa fie lansata si pe alte piete. Nu avem, pentru moment, nicio informatie despre o posibila lansare in Romania.