Samsung pregateste un ceas in genul James Bond!

Data: 25/05/2014 | Autor: .

Samsung-James-Bond

Samsung pregateste lansarea unui ceas inteligent de pe care vom putea face apeluri şi vom naviga pe internet fără să mai fie nevoie să îl conectam la un smartphone sau o tabletă, prin bluetooth. Potrivit Wall Street Journal, ceasul, care i-ar putea face sa paleasca de invidie pe celebrii  James Bond si Dick Tracy (foto), a trecut de faza de prototip si urmeaza sa fie lansat cat de curand pe piata, probabil in luna iunie.

Samsung-James-Bond-2Smartwatch-ul, botezat in presa internationala «Samsung James Bond», va avea un modul GSM, asa ca ii vom putea pune o cartela si sa il folosim pe post de telefon. In plus va avea acces la internet, atat prin modulul GSM cat si prin retelele wireless.

Astfel ca vom putea primi mesaje, ne vom verifica statusurile pe retelele de socializare si vom naviga pe internet.

Ceasul « Samsung James Bond» va avea si GPS, asa ca il vom folosi sa ne descurcam pe strazi cu ajutorul hartilor Google. In plus, va face fotografii si filme, gratie camerei inteligente.

In privinta designului, sunt putine informatii. Cel mai probabil, va urma linia inaugurata odata cu gama Gear, insa nu este exclus ca sud-coreenii sa vina cu o surpriza – noul ceas sa aiba un design clasic, cu cadran rotund si afisaj care sa imite limbile, pentru a-i atrage pe clientii carora nu le plac ceasurile moderne, cu afisaj patratos si «plasticoase».