A inceput isteria iPhone X. Precomenzile au blocat site-ul Apple

Data: 27/10/2017 | Autor: .

A inceput isteria iPhone X. Precomenzile au blocat site-ul Apple

Lansarea precomenzilor pentru spectaculosul iPhone X crează o adevărată isterie pe internet. Site-ul Apple a fost blocat timp de câteva ore, după ce mii de oameni au intrat să îşi comande noul smartphone. Şi în România au început precomenzile, iar primele telefoane ar urma să ajungă la clienţi pe 3 noiembrie, relatează GadgetReport.ro

9to5mac.com afirmă că site-ul Apple a fost blocat între orele 12:01 AM PT/3:01 AM ET, timp în care serviciile online nu au putut fi furnizate. Expertii se aşteaptă ca cererea pentru iPhone X să fie una fără precedent, de 40-50 de milioane de exemplare.

GadgetReport.ro relata, recent, că nu este exclus ca, în aceste condiţii, livrările telefoanelor să întârzie chiar şi câteva luni, pentru că furnizorii nu pot asigura componentele decât pentru cel mult 10.000 de unităţi pe zi.

În teorie, primele precomenzi ar urma să fie onorate pe 3 noiembrie, însă există informaţii potrivit cărora lansarea în magazine ar putea fi amânată până în decembrie-ianuarie 2018 în multe dintre pieţele internaţionale.

Dincolo de speculaţii, retailerii români au inceput şi ei precomenzile pentru iPhone X şi promit că primele telefoane ar urma să ajungă la clienţi la data stabilită oficial, 3 noiembrie. Rămâne de văzut.

CITITI SI STIREA DE MAI JOS

iPhone X naşte controverse. Cele 10 semne de întrebare legate de cel mai scump telefon Apple

iPhone X, cel mai spectaculos telefon mobil din istoria companiei americane Apple, va costa în România între 5299 şi 6099 lei, cu cel puţin 1500 lei mai mult decât pe piaţa americană. Retailerii şi furnizorii de servicii de telefonie vor face, astfel, profituri semnificative, având în vedere interesul românilor pentru telefonul premium anunţat de Apple

În România, iPhone X de 64GB va costa în jur de 1159 euro, echivalentul a 5285 lei. Preţurile ar putea fi chiar mai mari, Quickmobile anunţând, deja, că va comercializa modelul de 64 GB la 5.299 de lei, în vreme ce iPhone X de 256GB va avea un preț de 6.099 de lei.

iPhone X va fi disponibil doar în variantele de culori space gray și silver. Mai multe detalii aflati din stirea de pe GadgetReport.ro

Cum a ajuns iPhone X să coste cel mai mult în România