iPhone X, cel mai scump telefon de reparat. Numai ecranul costă 1000 lei

Data: 30/10/2017 | Autor: .

iPhone X, cel mai scump telefon de reparat. Numai ecranul costă 1000 lei

Apple a lansat, oficial, lista cu tarifele percepute pentru reparaţia telefoanelor iPhone X. Datele arată că noul model, care va ajunge la clienţi din 3 noiembrie, va fi cel mai scump de reparat telefon din istoria producătorului, relatează GadgetReport.ro

Înlocuirea ecranului iPhone X va costa 279 de dolari, în timp ce pentru iPhone 8 Plus, utilizatorii vor plăti 169 de dolari. Spre comparaţie, în cazul iPhone 7 și iPhone 6, înlocuirea ecranului costă 149 respectiv 129 de dolari.

Clienţii care deţin asigurarea AppleCare+ pentru iPhone X, de 199 de dolari, vor plăti 29 de dolari pentru înlocuirea ecranului.

Restul reparațiilor pentru iPhone X, exceptând înlocuirea ecranului, costă 549 de dolari, cu peste 100 de dolari faţă de restul telefoanelor Apple. Spre comparaţie, serviciile de reparaţie pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus costă 399 de dolari.

Apple oferă un an de garanție pentru iPhone, indiferent de model. Asigurarea AppleCare+ extinde garanția la doi ani și oferă suport telefonic și prin chat non-stop.

CITITI SI MATERIALUL DESPRE PRETURILE SI SPECIFICATIILE IPHONE X:

Unboxing iPhone X. Primele telefoane au plecat către clienţi