Incredibil, dar adevărat! A aparut imprimanta de alimente (VIDEO)

Data: 14/07/2014 | Autor: .

foodini
Tehnologiile din filmele SF devin, rând pe rand, realitate. După telefoane, tablete, holograme şi roboti, a apărut, mai nou, şi imprimanta de alimente. La fel ca în celebrul serial Star Trek, nu trebuie decât să îi spui ce îţi doreşti şi aceasta îţi imprimă, în câteva secunde, felul de mâncare.

Foodini este capabila sa faca tot felul de produse, de la paste ravioli la biscuiti, prajituri, ciocolata si acadele.Acestea sunt realizate cu ajutorul unor capsule cu ingridiente, in numai cateva minute.

food-403x304Foodini cauta, in prezent, finantare pe Kickstarter pentru a trece la productia imprimantei in 2015.

Masina va costa intre 1000 si 2000 de dolari, in functie de specificatii.

Nu este prima initiativa de acest tip. GadgetReport.ro prezenta, recent, proiectul unui imprimante de pizza, capabila sa construiasca o pizza reala, cu blat, sos si cascaval.

Gadgetul realizeaza pizza in numai 70 de secunde, cu ajutorul unor dozatoare speciale. Mai ramane doar ca pizza sa fie pusa la cuptor pentru cateva minute.food2-347x304

Vedeti imagini si mai multe amanunte in inregistrarea emisiunii Gadget Show, realizata de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV.

Veti vedea si cum arata prima clona la iPhone, detalii despre noile Chromebook-uri Acer si cum isi imaginau creatorii de moda in 1939 ca vor arata hainele din anii 2000.