Incredibil. Star Wars debuteaza dupa 38 de ani!

Data: 18/06/2015 | Autor: .

star-wars

Primul film din seria Star Wars a fost pentru prima oară ecranizat în China, marți, în cadrul festivalului de Film de la Shanghai, la 38 de ani după ce restul lumii a descoperit universul science-fiction creat de George Lucas, relateaza Agerpres.

„Este mult mai bine pe marele ecran”, a declarat pentru AFP, Joy Han, o vânzătoare care și-a luat o zi din concediu pentru a asista la eveniment.

Cele șase filme din seria Star Wars sunt programate la Festivalul de Film de la Shanghai care marchează prima difuzare a ansamblului trilogiei originale (ce corespunde episoadelor IV, V et VI) și a trilogiei care a urmat (episoadele I, II și III), asigură organizatorii.

Când „Star Wars” a fost lansat în 1977, China începea tranziția după sângeroasa Revoluție Culturală și nu era pregătită să-și deschidă porțile marilor succese de la Hollywood.

Daca te intereseaza detalii despre noul episod Star Wars: The Force AwakensGadgetReport.ro relata, recent, că acţiunea acestuia va fi plasată plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Noul episod ce va ajunge în cinematografe în decembrie. Afla detalii de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.