Incredibil. Star Wars debuteaza dupa 38 de ani!

Data: 18/06/2015 | Autor: .

star-wars

Primul film din seria Star Wars a fost pentru prima oară ecranizat în China, marți, în cadrul festivalului de Film de la Shanghai, la 38 de ani după ce restul lumii a descoperit universul science-fiction creat de George Lucas, relateaza Agerpres.

„Este mult mai bine pe marele ecran”, a declarat pentru AFP, Joy Han, o vânzătoare care și-a luat o zi din concediu pentru a asista la eveniment.

Cele șase filme din seria Star Wars sunt programate la Festivalul de Film de la Shanghai care marchează prima difuzare a ansamblului trilogiei originale (ce corespunde episoadelor IV, V et VI) și a trilogiei care a urmat (episoadele I, II și III), asigură organizatorii.

Când „Star Wars” a fost lansat în 1977, China începea tranziția după sângeroasa Revoluție Culturală și nu era pregătită să-și deschidă porțile marilor succese de la Hollywood.

Daca te intereseaza detalii despre noul episod Star Wars: The Force AwakensGadgetReport.ro relata, recent, că acţiunea acestuia va fi plasată plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Noul episod ce va ajunge în cinematografe în decembrie. Afla detalii de AICI.