iPhone 4S – au aparut primele parodii care ridiculizeaza telefonul

Data: 10/10/2011 | Autor: .

iPhone 4S a atins un numar record de precomenzi, 1 million pe zi, insa nu a convins pe toata lumea. Pe youtube.com au aparut primele parodii la reclamele realizate de Apple pentru noul smartphone si sistemul de apelare SIRI.

Intr-unul din spoturile video, realizatorii hac haz de necaz. “Daca ati vrut iPhone 5, ne-am gandit ca ar fi cu adevarat magic daca nu am lansat un nou telefon si v-am da acelasi model, cu mici retusuri”.

“Daca ati dorit un ecran ceva mai mare, noi ne-am gandit ca nu are sens sa cheltuim mai multi bani. La fel, daca ati vrut tehnologia LTE, pentru ca 3G sa functioneze asa cum trebuie, ne-am gandit ca ar fi magic sa va lasam aceiasi antena care are probleme cu semnalul»

httpv://www.youtube.com/watch?v=j-PB8glrqds

Intr-un alt clip se face misto de faptul ca noil sistem de operare iOS5 se inspira cu varf si indesat din specificatiile Android, de la bara de notificari la sistemul de apelare SIRI.

httpv://www.youtube.com/watch?v=loIDjelzarM

Un alt clip parodiaza revolutionarul sistem de apelare si control al specificatiilor telefonului – SIRI. Telefonul capata vocea lui Terminator care ii dicteaza utilizatorului ce are voie si ce nu poate sa faca cu propriul telefon.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5gr30E3psjQ