iPhone 4S, lansat cu Andreea Raicu, Robert Turcescu si Cabral

Data: 11/11/2011 | Autor: .

Andreea Raicu, Robert Turcescu si Cabral sunt vedetele care au participat joi seara la evenimentul organizat de Vodafone cu ocazia lansarii noului iPhone 4S in Romania.

Cateva sute de oameni s-au inghesuit in fata magazinului Vodafone din mall-ul Plaza pentru a putea testa, in premiera, noul terminal.

La eveniment au mai participat cateva zeci de jurnalisti dar si o serie de bloggeri cunoscuti.

In plus, Plaza Romania a organizat o promotie speciala oferind vouchere de 50 de lei pentru toti clientii care realizau cumparaturi de 100 de lei.

Mai multe magazine Vodafone din Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Pitesti si Timisoara au ramas deschise toata noaptea cu ocazia evenimentului, spun reprezentantii companiei.

Vodafone ofera noul iPhone 4S pentru preturi incepand de la 0 euro pentru versiunea de 16 GB, 149 euro pentru versiunea de 32 GB si 249 euro pentru versiunea de 64 GB, valabile impreuna cu un abonament pe doi ani.

Un eveniment similar a fost organizat la aceeasi ora de Orange in Cinema Digiplex din mall-ul Baneasa.

Cosmote nu a pregatit niciun eveniment dedicat, insa a anuntat ca iPhone 4S va putea fi testat incepand de joi in 250 de magazine proprii si Germanos din tara.