iPhone 5, la vanzare pe eBay

Data: 23/09/2011 | Autor: .

Desi nu a fost inca anuntat oficial, smartphone-ul iPhone 5 al celor de la Apple a aparut deja la vanzare pe site-ul de licitatii eBay, la un pret de 1.139,98 dolari pentru modelul de 32 GB, potrivit Ubergizmo. Autorul anuntului sustine ca telefonul va fi lansat de Apple pe 7 octombrie iar el il poate obtine chiar de a doua zi. 

Potrivit anuntului, telefonul este disponibil chiar si pentru livrare internationala.

Desi la prima vedere pare o metoda de a stoarce niste bani de la utilizatorii naivi, trebuie mentionat ca autorul anuntului este un membru cu vechime al eBay, si 99,3% din feedback-urile pe care le-a primit pana acum sunt pozitive.

Lansarea, pe 4 octombrie?

Apple ar putea prezenta noul telefon mobil iPhone 5 pe 4 octombrie, cu ocazia unei conferinte de presa, relateaza AllThingsDigital, care citeaza surse din cadrul companiei.  Noul smartphone ar urma sa fie prezentat de Tim Cook, CEO-ul Apple. Este posibil ca si fondatorul Apple, Steve Jobs, sa isi faca aparitia la eveniment.

Apple cauta, in prezent, solutiile optime pentru ca noul telefon sa ajunga in magazine in cel mai scurt timp dupa lansarea oficiala, afirma surse apropiate Apple.

ATD relateaza ca nu este exclus ca iPhone sa fie disponibil in una-doua saptamani de la prezentarea oficiala.

Informatiile vin sa confirme, practic, declaratia CEO-ului France Telecom, Stéphane Richard, care a afirmat, recent, ca iPhone 5 va fi lansat in reteaua Orange din Europa pe 15 octombrie. Deutsche Telekom a inceput deja sa primeasca comenzi pentru noul telefon iPhone 5, relateazaBloomberg, care citeaza un comunicat al companiei.

Potrivit Digitimes.com, furnizorii taiwanezi de componente ai Apple lucreaza deja la productia noului telefon, iar ritmul de lucru a ajuns la 150.000 de terminale pe zi. Apple spera sa produca 5-6 milioane de unitati in septembrie, iar pana la finele lui octombrie, dupa ce va opri productia iPhone 4, sa ajunga la nivelul de 22 de milioane de terminale.

Cititi aici ce specificatii tehnice ar putea sa aiba noul iPhone 5.