iPhone 6s Plus spulberă Galaxy S7 în teste

Data: 8/03/2016 | Autor: .

iPhone 6s Plus spulberă Galaxy S7 în teste

Samsung Galaxy S7 este unul dintre cele mai bune telefoane Android din istorie însă nu reuşeşte să depăşească în teste principalul său rival iPhone 6s Plus. Cel puţin asta reiese dintr-un test video prezentat de CultofAndroid.com şi citat de GadgetReport.ro

Testul face o comparaţie între iPhone 6s Plus, Samsung Galaxy S7, Motorola Moto X Pure Edition si Google Nexus 6P, toate lansate anul trecut cu excepţia telefonului sud-coreean.

Pentru ca testul să reflecte condiţiile de funcţionare, telefoanele au fost resetate la valorile iniţiale, au fost eliminate cartelele GSM şi au fost instalate doar aplicaţiile necesare comparaţiei, printre care Instagram şi jocul Temple Run.

În urma competiţiei, iPhone 6s Plus, telefon lansat acum şase luni şi care are cu 2 GB de RAM mai puţin decât Samsung Galaxy S7, s-a dovedit cel mai rapid smartphone, telefonul sud-coreean realizând testul cu o întârziere de 18 secunde!

Testul nu este chiar cel mai fidel pentru că trebuie luat în calcul că Moto X Pure Edition,Nexus 6P, şi Galaxy S7 edge rulează imaginile pe un ecran 1440p, în timp ce iPhone 6S Plus are unul de 1080p. Asta înseamnă mai puţine resurse folosite pentru randarea telefonului Apple.

Cert este că testul demonstrează că Apple reuşeşte să folosească extrem de eficient hardware-ul şi software-ul pentru a oferi performanţa maximă pe care o aşteaptă clienţii. Testul dovedeşte, totodată, că specificaţiile de pe hârtie nu au întotdeauna legătură cu performanţa de utilizare a unui smartphone.